60 minutters traditionel kinesisk massage

tilbuds-billede
360,-
Gå til tilbud
værdi:
600,-,-
40%

Deal fra 1/4-2024

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Det er en meget effektiv behandling, der kan ændre dit liv med stærke smerter markant ved at lindre eller stoppe smerten. Det kræver dog jævnlig behandling med den traditionelle kinesiske massageform.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato.
 
Se alle Stop Smerte Klinik deals

Yderligere beskrivelse

Stop smerte klinik giver 40 % rabat på 60 min. traditionel kinesisk massage. DEAL pris kr. 360,- (Normalpris kr. 600,-) Lider du af stærke eller akutte smerter er traditionel kinesisk massage vejen til et liv uden smerter eller en lindring af et sandt smertehelvede. Traditionel kinesisk massage Det er en anderledes, men særdeles effektiv form for massage, hvor man trykker på de specifikke akupunkturpunkter i kroppen uden at anvende nåle. I stedet masseres huden langs meridianerne med et glat redskab, som stimulerer de ømme punkter på problemområderne. Massagen kan lindre og i mange tilfælde helt stoppe smerten. Det er en meget effektiv behandling, der kan ændre dit liv med stærke smerter markant. Det kræver selvfølgelig, at du jævnligt bliver behandlet med den traditionelle kinesiske massageform. Din behandler Di Peng stammer oprindelig fra Kina, hvor han har en uddannelse i vestlig medicin fra Tongji Medical University i Kina. Efter uddannelsen i vestlig medicin er han uddannet i Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur ved Hubei Traditional Chinese Medicine University.  Igennem 20 år praktiserede han i Kina, indtil han for 7 år siden tog turen til Danmark, og i de 7 år har han hjulpet rigtig mange danskere til et bedre helbred uden smerter. Di Pengs speciale er behandling af forskellige akutte og kroniske smerter. Du er i meget trykke og kompetente hænder hos Di Peng, som tager hånd om dine problematikker eller bare sørger for, at du bevarer dit gode helbred. Denne deal med behandleren Di Peng kan varmt anbefales, da han er en meget professionel og kompetent behandler.

Ekstra information

Falkoner Allé 68 2000 Frederiksberg28 15 66 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters akpunktur mod smerter

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Har hjulpet mange mennesker til et bedre liv uden smerter eller til en lindring af meget stærke smerter. Di Peng er kineser og ekspert i behandling af smerter.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Zoneterapi

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Mange mennesker som i dag har kroniske smerter, får med anbefaling fra egen læge zoneterapi for at lindre smerterne. Zoneterapi kan være et godt supplement til traditionel dansk medicinsk behandling.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 420,-
værdi:
700,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kinesisk massage og akupunktur

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Din behandler Di Peng stammer oprindelig fra Kina, hvor han har en uddannelse i vestlig medicin fra Tongji Medical University i Kina.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide