60 minutters Zoneterapi

tilbuds-billede
330,-
Gå til tilbud
værdi:
550,-,-
40%

Deal fra 2/4-2024

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Mange mennesker som i dag har kroniske smerter, får med anbefaling fra egen læge zoneterapi for at lindre smerterne. Zoneterapi kan være et godt supplement til traditionel dansk medicinsk behandling.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Stop Smerte Klinik deals

Yderligere beskrivelse

Stop Smerte Klinik giver 40 % rabat på 60 min. Zoneterapi. DEAL pris kr. 330,- (Normalpris kr. 550,-) Mange mennesker som i dag har kroniske smerter, får med anbefaling fra egen læge zoneterapi for at lindre smerterne.  Behandlingen anbefales i dag af mange praktiserende læger som anerkender, at zoneterapi kan være et godt supplement til traditionel dansk medicinsk behandling. Zoneterapi Det er en 2000 år gammel kinesisk behandlingsform, der i dag stadig er en meget populær behandling også i den vestlige verden. Zoneterapeuter arbejder ud fra den teori, at alle dele af kroppen har hver sin zone på fødderne, disse zoner kaldes reflekszoner. Ved at trykke på en bestemt reflekszone påvirkes, det bestemte område af kroppen, der skal behandles. Det er typisk ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner, på den måde aktiveres kroppens selvhelbredende kræfter. Hvilke er teorien bage zoneterapi. Zoneterapi bruges ikke kun til at afhjælpe gener, men også til at vedligeholde et godt helbred. Det gælder alle uanset alder og køn, selv babyer kan have gavn af zoneterapi. Zoneterapi har en positiv indflydelse på f.eks. Smerter Hovedpine/migræne Allergi Astma Fordøjelsesproblemer  Fertilitetsproblemer Hormonelle ubalancer Ufrivillig vandladning Din behandler Di Peng stammer oprindelig fra Kina, hvor han har uddannet sig indenfor Zoneterapi, akupunktur og traditionel kinesisk massage.  Igennem 20 år praktiserede han i Kina, indtil han for 7 år siden tog turen til Danmark, og i de 7 år har han hjulpet rigtig mange danskere til et bedre helbred uden smerter. Du er i meget trykke og kompetente hænder hos Di Peng, som tager hånd om dine problematikker eller bare sørger for, at du bevarer dit gode helbred. Denne deal med behandleren Di Peng kan varmt anbefales, da han er en meget professionel og kompetent behandler.

Ekstra information

Falkoner Allé 68 2000 Frederiksberg28 15 66 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters akpunktur mod smerter

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Har hjulpet mange mennesker til et bedre liv uden smerter eller til en lindring af meget stærke smerter. Di Peng er kineser og ekspert i behandling af smerter.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters traditionel kinesisk massage

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Det er en meget effektiv behandling, der kan ændre dit liv med stærke smerter markant ved at lindre eller stoppe smerten. Det kræver dog jævnlig behandling med den traditionelle kinesiske massageform.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 420,-
værdi:
700,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kinesisk massage og akupunktur

Frederiksberg: Stop Smerte Klinik

Din behandler Di Peng stammer oprindelig fra Kina, hvor han har en uddannelse i vestlig medicin fra Tongji Medical University i Kina.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide