Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Lækker, velsmagende tapas platte

tilbuds-billede
132,-
Ikke aktivt
værdi:
189,-,-
30%

Deal fra 18/1-2023

Hvidovre: Café Tapas.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk tapas, der forkæler dine smagsløg helt ekstraordinært, samtidig med at du bliver mødt af gæstfrie arme, når du ligger vejen forbi Cafe Tapas.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Til d. 1. apr. Stedet har en glad smiley og får
4.6 af 5 stjerner (120 brugere)
 
Se alle Cafe Tapas deals

Yderligere beskrivelse

Cafe Tapas giver 30 % rabat på deres meget populære tapas for 1 person, du får med garanti en gastronomisk oplevelse. DEAL pris kr. 132,- (Normalpris kr. 189,-) Café Tapas serverer autentisk tapas med fokus på at bringe det bedste fra syden til din tallerken  Tapas'en indeholder for 1 person: 4 fantastiske oste 2 slags prociutto (skinke) 3 slags salami både med trøffel, fennikel, og en lille salami med hvidløg og en smule chili Oliven Cornichoner Soltørrede tomater Aioli Tapenade Pesto Årstidens frugt Økologisk lækkert surdejsbrød Lækker siciliensk olivenolie Denne anretning er tapas, når det smager af kvalitet og gode råvarer. Der er ikke sparet på noget, og man fornemmer virkelig, at Cafe Tapas ønsker alle sine gæster en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Cafe Tapas Ejes af Johnny og Stefan, der i sommeren 2022 renoverede, og slog to sammenstødende butikker sammen, og åbnede derefter 1. juni 2022 Cafe Tapas. Det skete med en vision om at importere eller fremskaffe råvarer af bedste kvalitet, og levere lækker mad til fornuftige penge. Cafe Tapas er allerede kommet rigtig godt fra start med en masse tilfredse gæster, og Johnny og Stefan håber, at kunne bidrage med at gøre Hvidovre til en by, der kan konkurrere på kulinarisk kvalitet. Derfor er de gået i samarbejde med det lokale kvalitetsbageri Bagerdygtig. Herfra bliver der hver dag leveret friske brød, og netop dette surdejsbrød er et fantastisk supplement til en rigtig lækker tapas. Stedets kælder er ved at blive indrettet til en fantastisk vinkælder, hvor selskaber kan nyde øl, vin og tapas i hyggelige omgivelser. Men der vil også løbende blive afholdt smagninger, og livekoncerter. Derfor anbefales det, at man følger med på hjemmesiden under ”events og smagninger” Snyd ikke dig selv for en fantastisk tapas, der forkæler dine smagsløg helt ekstraordinært, samtidig med at du bliver mødt af gæstfrie arme, når du ligger vejen forbi Cafe Tapas. Gæsterne skriver på nettet: Wow fantastisk tapas,  lækre sandwich og dejlige omgivelser (både inde og ude;) alt emmer af hygge god stemning - love it - Anders Det er en ny restaurant i vores nærområde ,vi ville endeligt bare lige se hvordan den så ud og se deres udvalg. Vi blev mødt af et smilende personale der med stor entusiasme, forklarede om deres produkter, vi endte med at købe en tapas tallerken til 2 personer og det var helt fantastisk. Kan stærkt anbefales - Hans Hyggeligt nyt spisehjørne I Hvidovre. Lækker tapas, sød og venlig betjening. Det er ikke sidste gang vi besøger Café Tapas - Peder Har besøgt  Tapas flere gange og altid fået top service! Deres Tapas er virkelig lækker og deres andre retter er også i top. Deres vin udvalg er også flot. Kan virkelig anbefale Tapas og Vin - Kim

Ekstra information

Gl. Køge Landevej 264 2650 Hvidovre30 20 26 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 80,-
værdi:
100,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frit valg på godt anmeldt café ved Comedy ZOO

Kompagnistræde: Voraz Bar & Café

Spar 20 % på hele regningen (både mad og drikke) i dag
Her forenes fantastiske cocktails og iskolde specialøl med knasende sprøde pizzaer i en hyggelig og intim stemning med dæmpet belysning og rustikke omgivlser med murstensvægge og træmøbler.
"Book straks - få pladser.
4.2 af 5 stjerner (452 brugere)
glad smiley Priser er eksempler. Se flere ledige borde i aften" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksustapas - for 2

Nørrebro: Cafe Fatamorgana

Glæd dig til tapenade af soltørrede tomater, hjemmerørt luftig, lækker tunmousse, butterdejsrull emed feta, tyrkiske frikadeller, ost, charcuterie og meget meget mere.
"Til d. 7. jul. Stedet har en glad smiley og får
4.1 af 5 stjerner (524 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
340,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vin og tapas på café - til 2

Aarhus C: Løves Bog- og Vincafé

Bogcaféen byder både på 2 store og lækre tapastallerkener samt 2 glas vin, som I kan nyde i deres rustikke og charmerende omgivelser, der emmer af historie, og som skaber en helt unik atmosfære.
" Indtil 1. jul. Stedet har en glad smiley og får 4.5 af 5 stjerner (501 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide