Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Tapas med drikkevare - til 2

tilbuds-billede
179,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-,-
40%

Deal fra 8/3-2023

Aalborg : Fætter V

Med nøje udvalgte smagfulde specialiteter samt 1 glas hvid- eller rødvin eller 1 øl eller 1 økologisk sodavand. I omgivelser, hvor du i fred og ro kan sidde og nyde din anretning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil 17. april. Stedet har en glad smiley
4.9 af 5 stjerner (56 brugere)
 
Se alle Fætter V deals

Yderligere beskrivelse

Fætter V i Aallborg giver 40% rabat på deres populære tapas anretning. DEAL pris kr. 89,- (Normalpris kr. 149,-) Du får serveret en tapas anretning, som er guf for ganen, og serveret i hyggelige rammer, og med en personlig betjening. Din deal er for 2 personer og indeholder: Salamipølse med fennikel fra Toscana   Prosciutto - italiensk lufttørret skinke med trøffelglaze Grønne græske oliven Sorte soltørrede oliven Vesterhavsost Cremet brie med marmelade Gouda med chili Honningmarinerede nødder, cornichoner, aioli, Peberfrugt-pesto Sprødt boghvedebrød Kiks og crosti med hvidløg og basilikum. Det er en udsøgt tapas anretning, der tilfredsstiller dine smagsløg, og den nydes i omgivelser, hvor du i fred og ro kan sidde og nyde din anretning.  Fættter V Fætter V er en hyggelig lille cafe med plads til 6 borde samtidig med, at det er en lækker second hand shop. Stilen er holdt i en rigtig retro stil. Du vil føle du træder ind i din mormors stue, men hold da helt ferie, hvor er der hyggeligt. Møblerne er hovedsagelig genbrugsmøbler, men alligevel er det rigtigt flot og hyggeligt indrettet. Stedet har sin helt egen personlige stil.  Jill har drevet og ejet cafeen de sidste 2 år. Hendes fornemste opgave er at give gæsterne en dejlig smagsoplevelse og en nærværende betjening. Der er altid plads til en hyggelig snak med hver enkel gæst. Alle skal føle sig velkommen, og det er der ingen tvivl om, at alle gæster gør.  Når du er inde og spise, kan du benytte lejligheden til at snuse rundt i den 200 m2 store second hand shop. Jill opkøber selv varerne til shoppen, og sælger dem videre. Det er hovedsageligt tøj, men også brugskunst, bøger og legetøj der sælges. Køb denne deal der byder på en dejlig tapas anretning, der serveres i de hyggeligste rammer, du kan ønske dig, og med en betjening der er nærværende og helt nede på jorden. Du kommer til at få en dejlig oplevelse af, at du er rigtig velkommen her hos Fætter V. Gæster skriver på nettet: Rigtig dejligt sted, med god mad, billig kaffe og rar ejer - Dennis Altid dejligt at komme, man føler sig velkommen.  Skønt sted og dejlig mad - Elisabeth Super hyggeligt sted, med vejgaards ubetinget bedste boller med smør. Service og indretning i særklasse, jeg er fan og kommer igen -  Kim Helt igennem en dejlig oplevelse. Fantastisk servering og god betjening - Kaj Spændende sted - Aase

Ekstra information

Hadsundvej 18 A, st. 9000 Aalborg22 64 74 70

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 80,-
værdi:
100,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frit valg på godt anmeldt café ved Comedy ZOO

Kompagnistræde: Voraz Bar & Café

Spar 20 % på hele regningen (både mad og drikke) i dag
Her forenes fantastiske cocktails og iskolde specialøl med knasende sprøde pizzaer i en hyggelig og intim stemning med dæmpet belysning og rustikke omgivlser med murstensvægge og træmøbler.
"Book straks - få pladser.
4.2 af 5 stjerner (452 brugere)
glad smiley Priser er eksempler. Se flere ledige borde i aften" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
340,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vin og tapas på café - til 2

Aarhus C: Løves Bog- og Vincafé

Bogcaféen byder både på 2 store og lækre tapastallerkener samt 2 glas vin, som I kan nyde i deres rustikke og charmerende omgivelser, der emmer af historie, og som skaber en helt unik atmosfære.
" Indtil 1. jul. Stedet har en glad smiley og får 4.5 af 5 stjerner (501 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksustapas - for 2

Nørrebro: Cafe Fatamorgana

Glæd dig til tapenade af soltørrede tomater, hjemmerørt luftig, lækker tunmousse, butterdejsrull emed feta, tyrkiske frikadeller, ost, charcuterie og meget meget mere.
"Til d. 7. jul. Stedet har en glad smiley og får
4.1 af 5 stjerner (524 brugere)
" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide