Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Lækker burger med dybstegte østershatte

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
164,-,-
40%

Deal fra 5/4-2023

København: Planta Planta

- Burger med dybstegte østershatte for 1 person
- Pommes fritter
- Valg fri dip - vælg mellem spicy mayo eller basilikum mayo
- 1 Valgfri drikkevare (dog ikke øl)

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 7. juli.
4.3 af 5 stjerner (57 brugere)
. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Planta Planta deals

Yderligere beskrivelse

PLANTA PLANTA giver NU 41 % rabat på en Super lækker Burger med dybstegte østershatte, pommes fritter, en valgfri dip - spicy mayo eller basilikum mayo og en valgfri drikkevare (dog ikke øl) for 1 person. DEAL pris kr. 99,- (Normalpris kr. 164,-) Velkommen til PLANTA PLANTAS nyligt åbnede plantebaserede restaurant i København. Grundlagt af to tvillingebrødre med mere end 40 års erfaring i fødevareindustrien. Deres menu er omhyggeligt sammensat for at tilgodese forskellige smagsløg og præferencer. De tilbyder alt fra saftige burgere til lækre desserter, og de er stolte af deres kreativitet og opmærksomhed på detaljer. DEALEN indeholder: Burger med dybstegte østershatte for 1 person Pommes fritter Valg fri dip - vælg mellem spicy mayo eller basilikum mayo 1 Valgfri drikkevare (dog ikke øl) DEAL pris kr. 99,- Værdi kr.164, Evt. tilkøb: 6 stk. Plant Nugget, værdi kr. 49,- NU kr. 29,- Bæredygtig og miljøvenlig PLANTA PLANTA er stolte af at kunne tilbyde deres gæster en varieret og sund menu baseret på friske, lokale råvarerRestauranten har valgt at fokusere på plantebaseret mad, fordi de tror på og ved, at det kan være lige så velsmagende og tilfredsstillende som traditionelle kødbaserede retter. Samtidig ønsker de at gøre en forskel i verden ved at tilbyde bæredygtige og miljøvenlige alternativer til deres gæster. PLANTA PLANTA er også engagerede i at reducere deres miljøpåvirkning, og de bruger miljøvenlige emballagematerialer. De samarbejder kun med leverandører, der deler det samme engagement i bæredygtighed og etiske praksisser. Mulighed for takeaway PLANTA PLANTA tilbyde også takeaway muligheder til deres gæster, så man kan bestille deres lækre retter via budservices som Wolt og Just Eat: Man kan opså bestille direkte via deres hjemmeside og selv hente maden i butikken. Det SKAL understreges, at denne deal KUN GÆLDER til spisning i restauranten eller som take away KUN ved afhentning i butikken. Niels og Jakob Bjørndal glæder sig til at invitere dig på en fantastisk smagsoplevelse baseret på deres plantebaserede retter, som både smager fantastisk og er godt for både dig og planeten. Gæsterne skriver på nettet: Virkelig lækker plantebaseret mad! Det er meget smagfuldt og man savner på ingen måde kød eller fisk. Kan helt klart anbefales- særligt deres burger - Sara Lækker seitan bøf i deres burger - Simone Virkelig lækkert, spiser for sjældent plantebaseret, men det her var bare top top - Heini Jeg prøvede jalapeano wrap, og det var virkelig fantastisk! Anbefales på det varmeste! - Gabriela

Ekstra information

Sølvgade 85 B 1307 København Ø20 70 89 89

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 39,-
værdi:
89,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri burger fra Burger Shack

Gælder i hele landet: Burger Shack

Med titlen som 'Danmarks bedste takeawaykæde' og 6-stjernede anmeldelser er Danmarks (måske) bedste burgersted tilbage på Sweetdeal med et helt igennem uimodståeligt tilbud. Stil din burger-sult for blot 39 kroner!
" Indtil 14. aug. Også hos Spotdeal" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 69,-
værdi:
115,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Burger hos Brød & Vin

Haderslev: Brød & vin

Hvis du er på udkig efter en frokost af bedste kaliber i Haderslev, så har vi en snasket og smagfuld deal til dig! Brød & Vin har netop åbnet dørene for deres nye madsted i Nørregade i hjertet af Haderslev, og det fejrer vi med endnu et godt tilbud.
"Til d. 6. aug. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 55,-
værdi:
94,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri menu hos Appetithuset

Ordrup: Appetithuset

- Valgfri sandwich-menu inkl. drikkevare (55,-)
- Valgfri varm pasta-menu inkl. drikkevare (59,-)
- Valgfri salat bowl-menu inkl. drikkevare (69,-)
"Til 30. jun. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide