Kort og klarsynslæsning

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
1111,-,-
69%

Deal fra 25/1-2024

Århus (eller online): Marianne Teglgaard

Uanset om du tidligere har stiftet bekendtskab med den spirituelle verden eller ej, så kan Marianne Teglgaard give dit liv et positivt skub i den rigtige retning, når hun læser i sine kort.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ikke nogen udløbsdato. Dealen kan benyttes på adressen og online efter aftale. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Marianne Teglgaard deals

Yderligere beskrivelse

Marianne Teglgaard giver 69 % rabat på en kort og klarsynslæsning, der kan ændre din tilværelse markant. DEAL pris kr. 349,- (Normalpris kr. 1111,-) Uanset om du tidligere har stiftet bekendtskab med den spirituelle verden eller ej, så kan Marianne Teglgaard give dit liv et positivt skub i den rigtige retning, når hun læser i sine kort.  Kort & Klarsyn Når Marianne har en session, bruger hun forskellige kortsæt. Det er både tarot, orakel og englekort. Marianne supplere kortlæsningen med sit meget veludviklet klarsyn og mærker den energi, der er hos dig, og som du skal arbejde med. Kort og klarsyn er for dig, der ønsker at sætte lys på aspekter i dit liv, som er uklare for dig. Du kan få vished og blive guide i forhold til forskellige livsområder, som kan bidrage med mening i dit liv. Kort og klarsyn hjælper dig til selvudvikling, vækst og med at stå stærkere i dig selv. Du får en indre ro, der får dig til at træffe de rigtige valg i din hverdag. Når Marianne laver kort og klarsyn, bruger hun de spirituelle værktøjer til at mærke ind til dine behov og ubalancer, og går med det, der viser sig. Marianne Teglgaard Hun har igennem hele sit liv arbejdet med mennesker og har stor interesse i at hjælpe mennesker videre i deres egen udvikling. Marianne har altid haft en stor indsigt i det spirituelle og siden hun var helt lille, har hun gået og kigget op på universet og stjernerne. Hun forsøger hele tiden at dygtiggøre sig igennem forskellige kurser og uddannelser og er blandet andet uddannet som: Engle master hos Kyle Gray (England) Tarotlæser hos Angie Banicki (USA) Stress coach Tapping terapeut Åndedrætsinstruktør Reikihealer Man kan roligt sige, at du kommer i kompetente hænder, der kan guide dig i den rigtige retning, med nogle lidt mere utraditionelle redskaber, men som bliver mere og mere anerkendte i dagens Danmark. Det er mennesker fra alle lag, der i dag benytter sig af det spirituelle, til at guide dem på vej i deres karriere eller privatliv.  Skynd dig at købe denne deal og få en helt utrolig nærværende oplevelse ved Marianne Teglgaard, der glæder sig til at hjælpe på rette spor.

Ekstra information

Langenæs Allé 74, 5 tv 8000 Århus C26 28 96 96

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1800,-
værdi:
3000,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

Alt kigges igennem. Dvs. alle dine energier og optimering af disse, hvordan energierne har været med tidligere navne, hvordan de er med dit nuværende navn, og hvad du kan ændre dit navn til.
"Sessionen foregår enten via skype, facetime eller telefon med en varighed af ca. 2 timer. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 400,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times tarot-oplæsning

Gadstrup: Livsglædecentret v/ Sanne Mikaela Bazlamit

Tarotkort er sjælens spejl. Du kan bruge kortene til at få svar på alt mellem himmel og jord. Du kan spørge om alt: Arbejde, bolig, kærlighed, familie, vækst og personlig udvikling. Hvis du ikke lige har et specifikt spørgsmål, så lad kortene vise dig den vigtigste besked for dit liv lige nu.
"Har ingen udløbsdato pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1400,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 60 min tarotlæsning og årshoroskop

Lyngby og Virum: Jette S. de Summer-Brason

Tarotkortenes billeder fortæller om modtagerens liv og bruges til at give svar på dine spørgsmål. Årshoroskop er et astrologisk bud på, hvad det næste år vil bringe, fx mht. kærlighed, bolig, økonomi og karriere.
"Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide