En weekend på vandet

tilbuds-billede
599,-
Gå til tilbud
værdi:
1200,-,-
50%

Deal fra 19/4-2024

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

2 dags weekendleje af 2 x SUP Board eller 2 x enkeltkajak eller 2 x dobbeltkajak eller 2 x stor kano til 3 personer inkl. det nødvendige udstyr.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 15. okt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Aarhus Vandsportscenter deals

Yderligere beskrivelse

Århus Vandsportscenter har 42 % rabat på 2 dags weekendleje af 2 x SUP Board inkl. pakaj, vest, våddragt og våddragt eller 2 x enkeltkajak inkl. vest og pakaj eller 2 x Dobbelt-kajak inkl. veste og pakajer eller 2 x stor kano til 3 personer inkl. veste og pakajer. DEAL pris kr. 599,- (Normalpris kr. 1200,-) Elsker du vandet, og er der lidt af en vandhund i dig/ familien eller vennerne, så er denne deal lige noget for jer. Hvis I ønsker at tilbringe nogle dejlige og sjove timer på vandet. Vælg mellem følgende: 2 x SUP board inkl. pagaj, vest, våddragt og vådsko. 2 x Enkelt-kajak inkl. vest og pagaj. 2 x Dobbelt-kajak til 2 personer inkl. veste og pagajer. 2 x Stor kano til 3 personer inkl. veste og pagajer. Værdi kr. 1200,- Med denne deal er der lagt op til både sjov, en skøn naturoplevelse, hygge med vennerne og mulighed for effektiv træning. At komme ud på vandet er en fantastisk måde at få ladet op på, og lige nu får du en rigtig god pris på 2 dags leje af udstyr i weekender.  Der er selvfølgelig nogle regler om sikkerhed, der skal tages seriøst. Det ka du læse om i det følgende: Du har ansvaret for sikkerheden. Du er dækket af din egen forsikring (hvis du har tegnet ulykkes-/ fritidsforsikring). Vest skal bæres, så længe du er på vandet. For børn under 12 år gælder det, at de skal være i følgeskab med personer over 18 år, samt være i stand til at kunne svømme 350 meter fra land. Regler på vandet: Hold afstand til andre fartøjer Stå aldrig op (gælder naturligvis IKKE SUP boards) Hold afstand til fiskeredskaber Hunde må ikke medbringes Boards, kajakker og kanoer må ikke bindes. Udlejningsbetingelser: Lejer er ansvarlig for evt. skader, som forvoldes på alt lejet udstyr samt evt. bortkomst af dette. For eventuelle skader på dig selv eller dine ejendele under turen ydes der ingen erstatning. For eventuelle skader på tredjemands ejendom hæfter lejeren med sin egen ansvarsforsikring. Kunderne skriver på nettet: Fantastisk service, kommunikation og fleksibilitet fra både Ken og Lone. Kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang vi lejer udstyr fra dem af - Nikolai* Aarhus vandsport/Leschley kan klart anbefales. Vi havde en super dag på paddleboards. Da vi kom var der ikke nogen våddragt i str. S, men Ken var lige 10 min væk og kom kørende med en i den rigtige størrelse så vi kunne komme på vandet. Igen kan kun anbefales - Elisabeth Fantastisk oplevelse. Ejerne er de sødeste mennesker og meget behjælpelige. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker en dejlig dag på vandet - Izabela

Ekstra information

Studstrup strandvej 8541 Studstrup23 24 41 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
249,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lær at sætte fiskegarn

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

At lære at fiske med ruser og garn er ikke kun en praktisk færdighed, det er også en fantastisk oplevelse for både voksne og børn. Forestil dig at se spændingen i dine børns øjne, når de oplever den første gang, de trækker et garn op med friskfanget fisk. Det er en oplevelse for livet, som I sent vil glemme.
"Varer ca. 1,5 time. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 675,-
værdi:
1500,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lej et Vildmarksbad eller en udendørs sauna

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Vildmarksbadet er traditionelt set en trætønde med dejligt varmt vand, som giver dig den ultimative udendørsoplevelse. Du kan også vælge udendørs sauna, som giver følelse af velvære i de køligere måneder.
"Pt.ingen udløb. Prisen er for 3 dages leje. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af 3 mands kano

Egå: Aarhus Vandsportscenter

- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 24 timer: 240,-
- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 48 timer: 300,-
"Indtil 31. dec. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide