Få et smukt løft uden brug af kunstige vipper

tilbuds-billede
180,-
Gå til tilbud
værdi:
300,-,-
40%

Deal fra 27/2-2024

Kastrup: Sweetbrows Klinik

Oplev det ultimative løft til dine vipper med vores fantastiske øjenvippeløft. Vi står klar til at give dine øjenvipper en forvandling, der vil efterlade dig forbløffet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Sweetbrows Klinik deals

Yderligere beskrivelse

Hos Sweetbrows Klinik får du pt. 40% rabat på Lash Lift med eller uden farve. Dealpris fra kr. 180,- (normalpris op til kr. 350,-) Oplev det ultimative løft til dine vipper med vores fantastiske lash lift-behandling! Vi står klar til at give dine øjenvipper en forvandling, der vil efterlade dig forbløffet. Hvad er Lash Lift? Lash Lift er en bukketeknik, der tager ca. 20-30 minutter. Mange af os bruger mascara på vores vipper dagligt, før vi går på arbejde, og af den grund er disse fantastiske produkter blevet udviklet til vippebukning. Vipperne forbliver bøjede og behøver ikke mascara i en periode på 3-4 uger og giver vipperne mere længde. Du kan også farve dine vipper for at forbedre øjnenes skønhed, og der findes farver som mørkebrun, sort og lysebrun til vippefarvning. Valget af farve afhænger af dine præferencer. Fordele ved Lash Lift: Naturligt udseende: Få smukke, buede vipper, som ser helt naturlige ud. Tidsbesparende: Slip for daglig brug af vippebukker og mascara Vandafvisende: Ingen bekymringer om mascara der smitter af Langvarig effekt: Nyd resultaterne i flere uger Tag det første skridt mod smukke, buede vipper, og forkæl dig selv med vores professionelle lash lift-behandling i dag! DEAL 1: Lash Lift uden farve. DEAL pris: kr. 180,- (normalpris: kr. 300,-) DEAL 2: Lash Lift med farve. DEAL pris: kr. 210,- (normalpris: kr. 350,-) Opnå den vippepragt, du altid har drømt om, med vores lash lift-behandling. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores salon!

Ekstra information

Terosevej 2 2770 Kastrup52 87 57 66

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 120,-
værdi:
200,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

20 minutters ansigtsmassage

Kastrup: Sweetbrows Klinik

Kan øge blodgennemstrømningen til ansigtet, hvilket fremmer levering af ilt og næringsstoffer til huden. Ligesom det også kan lindre spændinger og muskelknuder i ansigtet og nakken, hvilket fører til en følelse af komfort.
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
495,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift og Brow Lamination

Amager: Derma Solution

Lash lift er den ultimative styling af dine vipper, hvor du får et vippebuk, som forlænger og former dine vipper, så de buer smukt opad. Dine vipper bliver løftet, perfekt adskilt og tydeligere markeret - helt uden brug af mascara.
" Indtil 4. okt. Pris gælder kun lash lift." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
500,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift, Eyelash Extensions og Brow Lift

Aarhus: Klinik Bjerg

I centrum af Aarhus, lige bag Bruuns galleri, ligger Klinik Bjerg. Og her er de klar til at give dig en behandling, der fremhæver din naturlige skønhed. Nu kan du vælge mellem flere forskellige slags eyelash extensions, lash lift eller brow lift.
"Pris gælder: Brow Lift m. farve. Til d. 15. aug. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide