Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Miniferie med mad og voucher - til 2

tilbuds-billede
2110,-
Ikke aktivt

Deal fra 19/1-2024

Friedrichsstadt: Hotel Holsteinisches Haus **

- 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad
- 3 retters aftensmad på ankomstdagen
- Entre til Multimar Vadehavsforum
- Voucher til 1 flaske vin hos Fleggard

Udbyder

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

 
Se alle Hotel Holsteinisches Haus - Friedrichstadt deals

Yderligere beskrivelse

Lauritzen Rejser tilbyder en specialpris på 2 overnatninger i dobbeltværelse for 2 personer inkl. morgenmad samt 3 retters aftensmad på ankomstdagen + entre til Multimar Vadehavsforum og voucher til 1 flaske vin hos Fleggard. Specialpris kr. 2110,- Denne deal er til alle jer, der elsker de små hyggelige tyske byer, der har deres helt eget særpræg. Friedrichstadt er bestemt et besøg værd og er du til romantik, små hyggelige kanaler eller en spadseretur, hvor I nyder de fantastiske bygningsværk i byen, så skal I bestemt besøge Friedrichstadt. Om Friedrichstadt: Da religions krigene hærgede over Europa tilbød Hertug Friedrich af Gottorp landflygtige Nederlænder, beskyttelse og religionsfrihed, mod at De byggede en havneby ved Eideren og opkaldte den efter Hertugen. Det blev til det Friederichstadt, med kanaler (grachter) broer, gavlhuse også kaldet ”Lille Amsterdam” som vi kan nyde i dag. Byen har 2.600 indbyggere og er grundlagt 1621. Er velegnet til byvandring og har kanalrundfart om sommeren. Friedrichstad ligger ved floderne Ejderen, Trenen og Sorge. Romantisk by med kanaler, broer og smukke gavlhuse. Dealen indeholder: 2 overnatninger for 2 personer i dobbeltværelse på Hoffmanns Holsteinisches Haus, Friedrichstadt Morgenmad begge dage 3 retters aftensmad på ankomstdagen Entre til Multimar Vadehavsforum Voucher til 1 flaske vin hos Fleggard Specialpris kr. 2110,- Bemærk: Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person. Værdibeviset er gyldigt til 01.04.2024. Bookingen foretages hos Lauritzen Rejser på 74 72 15 20 eller via e-mail lr@Lauritzen-Rejser.dk Booking er bindende. Der tages forbehold for udsolgte datoer. Hoffmanns Holsteinisches Haus, Friedrichstadt Hyggeligt turisthotel i centrum af Friedrichstadt, lige ved kanalerne. Hotellet har egen restaurant og bar, terrasse, p-pladser tæt på (mod gebyr). Alle værelser er med eget bad, toilet, føn og tv. Multimar Vadehavsforum Multimar Wattforum er nationalparkens informationscenter i Tønning i Nordfrisland. På dansk omtales centret mest som Multimar Vadehavsforum. Vadehavsforum blev åbnet i 1999 og formidler viden om både biologiske og kulturelle sammenhænge i vadehavsregionen. Fra Friedrichstadt til Wattforum er der 16 km. Husum Blot 16 km væk fra Friedrichstadt ligger havnebyen og den tidligere danske by Husum. Stedet er kendt for kirken, som er en tro kopi af Københavns Domkirke og bestemt et besøg værd. I feb. og marts er Vestkysten imponerende, mærk og se de utrolige kræfter som Vesterhavet har at byde på, dette oplever du bedst ude ved Husum strand eller Eidersluse blot 28 km fra Friedrichstadt. Travel-deal kan varmt anbefale denne deal til alle, der vil en lille smuttur til Tyskland, hvor I bliver mødt af gæstfrihed, romantik og spændende oplevelser for både jeres syn og sanser.

Ekstra information

74 72 15 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Tyskland: 3 dages ophold med morgenmad

Büsum: Hotel Zur Linde

Ophold i Nordtyskland med 2 overnatninger inkl. en sejltur
"Til d. 30. sep. Ankomst man., ons. og fre. Udsolgte dage." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Sverige: 4 dage med sejltur og middag

Skövde - ved Götakanalen: Scandic Billingen

- 3 overnatninger på Scandic Billingen
- Morgenmad alle dage
- Middag på ankomstdagen
- Sejltur på Götakanalen inkl. frokost
" Udvalgte jun. - aug. Viderereserver inden for 48 timer efter køb." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 829,-
værdi:
1125,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sverige: 3 dage med halvpension og elg-park

Småland: Sure Hotel Lagan

- 2 overnatninger med morgenmad
- Aftenens ret begge dage
- Velkomstkaffe
- 50% rabat til elg-parken
"Til dec. Børnerabat. 240 km fra Øresundsbroen." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide