40% rabat på alle menuer og retter

Deal fra 25/2-2024

København : Taim Kosher Restaurant

TAIM kombinerer både traditionelle danske og internationale retter. Alt er frisklavet, med vægt på det næringsrige fra den bedste nordiske tradition. Serveret i hyggeligt atmosfære, der nærer en social og god spiseoplevelse.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Søn. - tor. Rabatten gælder ikke på drikkevarer.
 
Se alle Taim Kosher Restaurant deals

Yderligere beskrivelse

Hos Taim Kosher Restaurant kan du pt. få 40% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 29,- pr. person. Her på restaurant TAIM tager vi vores mad alvorligt. TAIM kombinerer både traditionelle danske og internationale retter. Alt er frisklavet, med vægt på det næringsrige fra den bedste nordiske tradition. Serveret i hyggeligt atmosfære, der nærer en social og god spiseoplevelse. Vores kosherkøkken fremhæver kreativiteten, og skaber retter der er unikke, særligt set i et historisk lys, der nemt spænder over mange generationer og kontinenter. I jødedommen er måltidet en central del af den sociale interaktion. Her på TAIM er vi beæret over, at kunne skabe denne mulighed for en kosherspisestue-oplevelse i Danmark. Restaurant TAIM er placeret i Chabadhuset i København og har en interessant historie. Tidligere har Chabadhuset fungeret som en realskole. Dog var selve bygningen et fungerende NAZI-hovedkvarter under 2. Verdenskrig, men ChabadHuset fungerer i dag som en base for aktiviteter, med uddannelse for både voksne og børn, centreret omkring jødisk liv. Køb din rabatkupon NU - den koster kun kr. 29,- pr. person og den giver dig hele 40% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Bemærk: Der kan max. bruges 1 rabatkupon pr. person. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. Bordbestilling kræves. Taim Kosher Restaurant fratrækker rabatten på 40% fra din regning (ikke på drikkevarer) inden du skal betale. Medbring rabatkuponen på SMS, som fremvises / swipes (indløses) ved betalingen. Åbningstider: Søndag til torsdag fra 17.00 til 20.30

Ekstra information

Ole Suhrs Gade 10 1354 København K33 16 18 50

Lignende tilbud

tilbuds-billede

45% rabat på alle menuer og retter

Århus : Cafe Gemmestedet

Hos Cafe Gemmestedet kan du pt. få 45% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 29,- pr. person.
"Udvidet fortrydelsesret Rabatten gælder ikke på drikkevarer. Man. - tor. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 245,-
værdi:
490,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri 3-retters middag

Vesterbro: Alexanders Bistro

I den hippe og pulserende Carlsberg Byen ligger Alexanders Bistro. Et spisested, der ligesom den nye bydel forener det klassiske og det nye, traditioner og opfindsomhed.
"Indtil 31. aug. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
485,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 retter på Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk: Gl. Humlebæk Kro

Der findes næppe et hyggeligere spisested end Gl. Humlebæk Kro, der har eksisteret siden 1740. Her møder du hjemlig hygge, der leder tankerne hen på jagtstuer, landevejsrejsende og simplere tider, og den veltillavede mad kunne gøre selv enhver rejsende konge lykkelig indeni.
" Indtil d. 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.2 af 5 stjerner (1243 brugere)
Over 350 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide