Y Lash Extensions

tilbuds-billede
425,-
Gå til tilbud
værdi:
850,-,-
50%

Deal fra 22/5-2024

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

En ny type Skønhed & Fiskespa af Sabrina tilbyder Y Lash Extensions til dig, som gerne vil slippe for at bruge mascara hver morgen - men stadig have lange, flotte og fyldige vipper.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Har pt. ikke nogen udløbsdato
 
Se alle Skønhed og Fiskespa af Sabrina deals

Yderligere beskrivelse

Spar 50% på Y Lash Extensions hos Skønhed & Fiskespa af Sabrina. Dealpris kr. 425,- / Normalpris kr. 850,- Skønhed & Fiskespa af Sabrina tilbyder Y Lash Extensions til dig, som gerne vil slippe for at bruge mascara hver morgen - men stadig have lange, flotte og fyldige vipper. Y Lashes er en af de nyeste behandlinger indenfor eyelash extensions. Påsætningen er den samme som ved Single Eyelash Extensions, hvor man sætter en vippe på hvert enkelt af dine egne vipper - men ved Y Lash Extensions er den dobbelt så fyldig, da vippen deler sig i to som ved et Y - deraf navnet Y Lash Extensions. I tager sammen en snak om, hvad du kunne tænke dig af udseende - om det er et hverdagslook, festlook, anonymt, katteøjne osv. - alt kan laves. Du kan med fordel medbringe et billede af et look du godt kunne tænke dig. Jeg anbefaler en opfyldning hver 3-4 uge, for at vedligeholde looket, da vipperne, som alle andre hår på kroppen, udskiftes løbende og der kommer nye hår frem, som der kan sættes en extension på ved en opfyldning. Jeg anbefaler: Undlad at vipperne bliver våde de første 24 timer. Børst vipperne forsigtigt med mascarabørsten du får med. Sov på ryggen, så de ikke mases ned i hovedpuden. Skyl vipperne en gang imellem og rens dem for fnuller. Jeg fraråder: Mascara. Olierede produkter omkring øjnene. At du selv piller vipperne af. Dampbad

Ekstra information

Skærgårdsparken 44 8250 Egå40 24 70 90

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få de flotteste bryn med Brow Lamination

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 212,-
værdi:
375,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Aromamassage og gratis fiskespa - for 2

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Pirrer dine sanser og får dig til at slappe af. Mens du bliver masseret får din ven(inde) 30 min. gratis fiskespa. Vandet i bassinet er ca. 30 grader, og der er ca. 100 fisk i forskellige størrelser.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters mix-massage

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

En ny type behandling som mixer wellnessbehandling og smertelindrende behandling i én massage. Denne massage lindrer til sammen både stress og spændinger/blokeringer i kroppen.
"Udløber ikke p.t. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide