50% rabat på hele menukortet

Deal fra 30/5-2024

Nørrebro: The Sandwich Club.

Butikken fokuserer på friske råvarer af høj kvalitet og kreative smagskombinationer, der sikrer, at hver sandwich er en velsmagende og tilfredsstillende oplevelse for kunderne.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kl. 10-21. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. Stedet har en glad smiley
4 af 5 stjerner (132 brugere)
.
 
Se alle The Sandwich Club deals

Yderligere beskrivelse

Hos The Sandwich Club kan du pt. få 50% rabat på hele menukortet - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 49,- The Sandwich Club er en populær sandwichbutik beliggende på Haraldsgade 1 i København. Med sin centrale placering og et bredt udvalg af lækre sandwiches tilbyder The Sandwich Club en bekvem og velsmagende løsning til både frokost og hurtige måltider. Butikken fokuserer på friske råvarer af høj kvalitet og kreative smagskombinationer, der sikrer, at hver sandwich er en velsmagende og tilfredsstillende oplevelse for kunderne. Udover sine lækre sandwiches tilbyder The Sandwich Club også en hurtig og effektiv service, der gør det nemt for kunderne at få et velsmagende måltid på farten. Butikkens hyggelige atmosfære og venlige personale gør det til det ideelle sted at nyde en lækker sandwich i godt selskab eller som en hurtig bid på vejen. Uanset om man er på udkig efter en klassisk club sandwich eller en kreativ vegetarisk option, er The Sandwich Club det perfekte valg for sandwich-elskere i København. Køb din rabatkupon NU - den koster kun kr. 49,- og den giver dig hele 50% rabat på hele menukortet - gælder dog ikke drikkevarer. Bemærk: 1 stk. rabatkupon gælder pr. regning. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. The Sandwich Club fratrækker rabatten på 50% fra din regning (på alt fra menukortet - dog ikke på drikkevarer) inden du skal betale. Medbring rabatkuponen på SMS, som fremvises / swipes (indløses) ved betalingen.

Ekstra information

Haraldsgade 1, stuen th. 2200 København N71 74 79 83

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Rabat på maden og drikkevarer

Frederiksberg: Bakers Juice Cafe

Køb din rabatkupon nu. Den koster kun kr. 49,-, og den giver dig hele 50% rabat på alt maden fra menukortet samt 25% rabat på alle drikkevarer fra menukortet hos Bakers Juice Cafe.
"Pt. ingen udløbsdato. Bemærk tidspunkter." - all2day
 
 
tilbuds-billede

Frokostkombi

Indre By: The Bronx

Som Københavns ældste burgerbar har The Bronx Burger specialiseret sig i at servere burgere, der lever op til den amerikanske standard med saftige bøffer, masser af dressing og friske råvarer. Du får en valgfri burger med tilbehør og dip.
"Kl. 12-16." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 59,-
værdi:
110,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri menu inkl. 1 x sodavand/limonade

Århus: Ø'ens Döner

Her kan du nemlig få en hjemmelavet rulle med kebab eller falafel, en gang kebabmix, en dönerkebab eller box og selvfølgelig sammen med en forfriskende sodavand eller limonade - alt sammen til næsten halv pris. Så er aftensmaden eller frokosten fikset.
"Indtil 1. sep." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide