2 overnatninger hos Oasen Samsø

tilbuds-billede
1151,-
Gå til tilbud
værdi:
1799,-,-
36%

Deal fra 8/3-2024

Syd for Nordby: Oasen Samsø

Få op til 36% rabat på et ophold hos Oasen Samsø. Vælg ml. tilbud for 2 pers. i dobbeltværelse eller for 4-6 pers. i lejlighed. Dealpris fra kr. 1151,- (normalpris op til kr. 2590,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

7. apr - 31. okt. Udv. dage.
4.1 af 5 stjerner (440 brugere)
.
 
Se alle OASEN SAMSØ deals

Yderligere beskrivelse

Få op til 36% rabat på et ophold hos Oasen Samsø. Vælg ml. tilbud for 2 pers. i dobbeltværelse eller for 4-6 pers. i lejlighed. Dealpris fra kr. 1151,- (normalpris op til kr. 2590,-) Sol, strand og vand - alt sammen inde for rækkevidde på OASEN SAMSØ. Der er plads til alle - også hunden. Vælg ml. følgende 4 deals: Tilbud 1: 2 overnatninger for 2 personer i luksus dobbeltværelse med eget bad & toilet Sengelinned Morgenmad 1 flaske vin på værelset Normalpris kr. 2320,- Tilbud 2: 2 overnatninger for 2 personer i dobbeltværelse med fælles bad og toilet Sengelinned Morgenmad 1 flaske vin på værelset Normalpris kr. 1799,- Tilbud 3: 2 overnatninger i lejlighed for 4 personer Sengelinned 1 flaske vin på værelset Normalpris kr. 2590,- Tilbud 4: 2 overnatninger i lejlighed for 5-6 personer Sengelinned 1 flaske vin på værelset Normalpri kr. 2590,- Bemærk: Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person. Værdibeviset er gyldigt med ankomst fra 07.04.2024 - 01.07.2024 og igen fra 20.08.2024 - 31.10.2024. Ankomstdage i april, maj, juni, september og oktober = alle dage. Ankomstdage i august søndag = torsdag. Evt. tillæg: Tillæg i juni og august kr. 150,- pr. værelse pr. ophold. Det er vigtigt for værtsparret Henrik og Vikki, at kunne tilbyde et dejligt ophold for gæster med forskellige behov - men først og fremmest handler det om at nyde livet. Derfor glæder værtsparret sig til at byde jer velkommen til et dejligt ophold på øen, der giver ro i sjælen. Spændende aktiviteter OASEN kan tilbyde en herlig ferie for familier, der har børn i forskellige aldre. Der er mulighed for at slå sig løs i sportshallen, på fodboldbanen eller hygge med spil og fjernsyn i opholds- og aktivitetsrummet. Fordi der er masser af plads og mange hyggelige kroge på Oasen er stedet også attraktivt for par, enlige og mindre grupper, som søger den afslappede atmosfære eller bare en god base som udgangspunkt for deres oplevelser på skønne Samsø. Værelserne OASEN består af flere forskellige huse som hver især har sit at byde på – Er I på familietur får I nogle uforglemmelige dage sammen og kan sammensætte et ophold fra det helt prisvenlige i Drivhuset og Solhuset med fælles bad og toilet på gangen og til ophold i Regnbuen i luksus-dobbeltværelserne eller i stedets lejligheder – begge dele med eget bad/toilet. Beliggenhed OASEN er beliggende i smukke omgivelser, få minutters kørsel fra idylliske Nordby, der byder på masser af muligheder for spise og hygge. Stranden ligger kun en lille kilometer væk, og det er muligt at køre det meste af vejen eller bare tage en hyggelig gå-/cykeltur derned. I Mårup er der mulighed for at foretage indkøb eller leje en cykel – der er ikke noget der er langt væk – det skulle da lige være stress og jag. Glæd jer til et par afslappende dage på skønne Samsø og bo idyllisk på OASEN, Samsøs smørhul.

Ekstra information

Søndre Møllevej 5 8305 Samsø22 27 44 23

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1999,-
værdi:
2750,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 dage ved Vadehavet med mad - topanmeldt

Højer (ved den tyske grænse): Hohenwarte

- 2 overnatninger i standard værelse for 1 voksen og 2 børn op til 12 år.
- Velkomstkage/kaffe eller sodavand
- Voksen menu og børnemenu begge dage efter kokkens valg.
- Morgenmad begge dage
"Udløber ikke pt.
4.5 af 5 stjerner (339 brugere)
. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Ophold i luksushytte: 3 dage med spa - til 2

Tversted: Aabo Village - Camping

- 2 overnatninger i 45 m2 luksushytte med plads op til 6 personer
- Egen udendørs, opvarmet spa på terrassen til fri afbenyttelse
- 1 flaske bobler ved ankomst
- Inkl. slutrengøring og forbrug
"Indtil 25. okt. Bemærk undtagen periode. Ekstra personer - uanset alder: 90 kr. pr. døgn. Inkl. kupon til aftensmåltid på nærliggende Café Fisk. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1144,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

2-6 dage tæt på København

Vedbæk: Hotel Marina

- Morgenmad hver morgen
- Voucher til baren og coffee to go
- Gratis internet og parkering
"Til dec. Pris for 1 nat. Pris varierer. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide