40% rabat på alle retter og menuer

Deal fra 6/5-2024

Tjele: Løvelbro Bistro

Hos Løvelbro Bistro kan du pt. få 40% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 49,-

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Stedet har en glad smiley Pt. ingen udløbsdato
 
Se alle Løvelbro Bistro deals

Yderligere beskrivelse

Hos Løvelbro Bistro kan du pt. få 40% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Køb din rabatkupon med det samme - den koster kun kr. 49,- Løvelbro Bistro, beliggende på Aalborgvej 175 i Tjele, er et gastronomisk gemmested, der inviterer gæster til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse i en idyllisk landlig atmosfære. Bistroen, der er omgivet af smukke naturlandskaber og landbrugsjord, tilbyder en perfekt blanding af rustik charme og raffineret smag. Med et fokus på sæsonbetonede og lokale råvarer, formår Løvelbro Bistro at skabe autentiske og velsmagende retter, der hylder det nordiske køkken og dets traditioner. Menuen på Løvelbro Bistro byder på en bred vifte af retter, der spænder fra klassiske favoritter til innovative og overraskende smagsoplevelser. Fra friskfanget fisk og skaldyr til mørt kød fra lokale leverandører og friske grøntsager fra bistroens egen køkkenhave, er der noget for enhver smag på menuen. Den afslappede atmosfære og den hjertelige betjening skaber den perfekte ramme for en hyggelig middag med venner og familie eller en romantisk aften med en særlig person. Med sin unikke beliggenhed og en menu, der er skabt med kærlighed til madlavning og gode råvarer, er Løvelbro Bistro et besøg værd for enhver, der ønsker at opleve det bedste af det nordiske køkken i en charmerende og afslappet atmosfære. Køb din rabatkupon NU - den koster kun kr. 49,- og den giver dig hele 40% rabat på alle menuer og retter - gælder dog ikke drikkevarer. Bemærk: 1 stk. rabatkupon gælder pr. regning. Rabatten gælder ikke på drikkevarer. Løvelbro Bistro fratrækker rabatten på 40% fra din regning (på alle menuer og retter - dog ikke på drikkevarer) inden du skal betale. Medbring rabatkuponen på SMS, som fremvises / swipes (indløses) ved betalingen. Rabatkuponen har pt. ingen udløbsdato, men vi anbefaler at det bruges inden 6 mdr.

Ekstra information

Aalborgvej 175 8830 Tjele86 69 93 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
178,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skinkeschnitzel med tilbehør - for 2

Tjele: Løvelbro Bistro

Nyd 2 store saftige schnitzels med brasede kartofler, ærter og tilbehør. Så inviter kæresten eller en god ven på middag. Det eneste, I skal gøre, er at sætte jer til bords og lade jer forkæle.
"Stedet har en glad smiley. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
198,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Klassisk stjerneskud - for 2

Tjele: Løvelbro Bistro

Med dette tilbud kan du med god samvittighed springe madlavningen over, og få en oplevelse og tage ud at spise. Hos Løvelbro Bistro får du nemlig 2 stk. lækre stjerneskud med alt, hvad der tilhører.
"Stedet har en glad smiley. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
198,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Stegt flæsk med persillesovs - for 2

Tjele: Løvelbro Bistro

Med denne deal får du 10 stk. stegt flæsk lavet på tørstegt spæk, og der er naturligvis kartofler og persillesovs til. Dealen er for 2 personer, så hvem kender du, som er lige så glad for den danske nationalret som dig?
"Ingen udløb pt. Man-tor 12-14 og 16-19, fre-søn 12-19. Book bord. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide