Tapas for 2 personer

tilbuds-billede
189,-
Gå til tilbud
værdi:
319,-,-
41%

Deal fra 28/8-2024

Aalborg: Douro Wine Bar

Hos Douro Wine & Bar er der god stemning, dejlige portugisiske vine og udsøgt tapas. De tilbyder et udvalg af tapas og snacks, som er lavet af de bedste råvarer - blandt andet bruges der udelukkende oste fra Unika.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. nov. Reserver en dag før. 4.4 af 5 stjerner (408 brugere)
 
Se alle Douro Wine Bar deals

Yderligere beskrivelse

Få 41% rabat på traditionel tapas for 2 personer hos Douro Wine & Bar. Dealpris kr. 189,- (normalpris kr. 319,-) Hos Douro Wine & Bar er der god stemning, dejlige portugisiske vine og udsøgt tapas. De tilbyder et udvalg af tapas og snacks, som er lavet af de bedste råvarer - blandt andet bruges der udelukkende oste fra Unika. Alle varer, som bruges til deres tapas er helt friske og de sætter en ære i, at du kan opleve mad af højeste kvalitet. Tapas er: Friskbagt brød - brød er en vigtig del af en god tapas Oste fra Arla Unika - oste som i dag tilhører den gastronomiske verdensklasse Ukompliceret og overraskende - såden er de bedste tapas-serveringer Hygge hos Douro Wine & Bar - som i sydeúropa, hvor gode venner mødes omkring tapas og et glas vin eller en øl Traditionel tapas for 2 indeholder: 3 forskellige oste Snacks af syltede frugter Forskellige dips Tørret pålægsstykker Brød Hvad siger gæsterne: Charlotte Baldur: Jeg havde købt en deal for at afprøve stedet, og jeg må sige, at det virkelig var en dejlig oplevelse. Lækker tapas, skøn vin og fin betjening. Her kommer jeg gerne igen. Nanna Sams: Kan klart anbefale deres onsdags krabbekløer og bobler… simpelt og super lækkert. Og der er rigeligt af både kløer og bobler, og løbende opfyldning af begge dele;) meget nærværende betjening! Og lækkert at kunne nyde det hele i skønt vejr på Frederikstorv. Kenneth MJ: 5 stjerner på trods af ubehøvlet betjening, som jeg aldrig har oplevet lignende. Nej just kidding... Betjening er i top, hvad er vigtigere for mig end både mad og vin, og alle tre ting er i top, så de fem stjerner er fortjent.  

Ekstra information

Danmarksgade 49, kld. th. 9000 Aalborg31 54 24 48 / 31 35 54 85

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
132,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfri tapasbrunch

Randers: Café Konrad

Med hele 16 slags tapas-brunchretter på menuen, skal du nok nå rundt om favoritterne og få maven fyldt, når du udvælger dine 4 favoritter. Det hele serveres med friskbagt brød og smør - lige midt i Randers.
" Man. - tor. Kl. 9.30-15. Indtil 30. nov. Stedet har en glad smiley." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 137,-
værdi:
249,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Luksustapas

Nær Kgs. Have: Lundgren VIP

Glæd jer bl.a. til at spise delikat sortfodsskinke, ålerøget skinke, 7 slags oste og meget mere i de intime og charmerende rammer, der indbyder til hygge. Dette er den perfekte deal til både par og venner, der ønsker at spise godt i uformelle omgivelser.
" Indtil 12. dec." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
240,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasbræt og 1 glas vin hos BARe VIN

Århus: BARe VIN

Hos BARe VIN handler vin ikke om fine årgange og navne, men slet og ret om en god smagsoplevelse. Glæd dig til et godt glas vin og et lækkert tapasbræt med forskellige typer charcuteri, oste, paté, sylt, dyppelse og godt brød dertil.
" Indtil 4. dec. Bemærk tidspunkter. Stedet har en glad smiley og får 4 af 5 stjerner (60 brugere)" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide