3 dages ophold med kvartpension - til 2

tilbuds-billede
1349,-
Gå til tilbud
værdi:
2396,-,-
44%

Deal fra 11/6-2024

Humble på Langeland: BUI Hotel Humble

- 2 overnatninger
- Morgenmadsbuffet
- 1 x 3 retters valgfri vietnamesisk
- 1 flaske af husets vin

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Indtil 1. maj, 2025.
 
Se alle BUI Hotel Humble deals

Yderligere beskrivelse

Dejligt ophold for 2 personer på BUI Hotel Humble i omgivelser, der lægger op til afslapning og hygge. I får 2 overnatninger i standard dobbeltværelse inkl. morgenmadsbuffet og 3 retters vietnamesisk menu på en valgfri aften. Vælg ml. 2 tilbud. Dealpris fra kr. 1349,- (Normalpris op til kr. 2661,-) Glæd jer til et dejligt ophold i helt nyrenoverede omgivelser på BUI Hotel Humble på den sydlige del af Langeland - lige midt i den skønneste natur. Vælg mellem følgende: Deal 1: 2 overnatninger for 2 personer i standard dobbeltværelse med eget bad/toilet Morgenmadsbuffet 3 retters valgfri Vietnamesisk menu fra menukortet på valgfri aften 1 flaske af husets vin Dealpris kr. 1499,- Værdi kr. 2661,- Deal 2: 2 overnatninger for 2 personer i standard dobbeltværelse med eget bad/toilet Morgenmadsbuffet 3 retters valgfri Vietnamesisk menu fra menukortet på valgfri aften Dealpris kr. 1349,- Værdi kr. 2396,- Bemærk: Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person. Værdibeviset er gyldigt til 01.05.2025. Max 2 voksne & 1 barn pr. værelse. Booking SKAL ske på mail info@buihotels.dk og der SKAL oplyses, at det er en travel-deal.dk Tillæg: Fredag & lørdag kr. 100,- pr. værelse pr. nat. Ekstra overnatning 4 - 11 år inkl. morgenmadsbuffet + middag kr. 250,- pr. barn pr. nat. Bui Hotel Humble er et hyggeligt og moderne hotel beliggende på Langeland i det sydfynske øhav. Hotellet er placeret i et smukt område, der er kendt for sin natur og ro, og som gør det til det perfekte sted for en afslappende ferie. Værelserne på Bui Hotel Humble er moderne indrettede og er udstyret med alle de bekvemmeligheder, der gør opholdet til en fornøjelse. Der er gratis Wifi, fladskærms-tv og skrivebord. Fantastisk beliggenhed BUI Hotel Humble er beliggende på hovedgaden i Humble på den sydlige del af den danske rosengren – Langeland. Omgivet af fantastisk natur, dansk historie og tæt på én af Danmarks friskeste badestrande, Ristinge strand, er hotellet en oplagt mulighed for en ø-ferie eller miniferie. I 2021 er der lavet en stor indendørs renovering af de 7 værelser hotellet rummer. Smart adgang Når du booker dit ophold på vores hotel, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med alle de nødvendige oplysninger til at benytte vores selvbetjeningsløsning. Du vil modtage en personlig adgangskode, som du kan bruge til at åbne hoveddøren og dit hotelværelse dør. Hos Bui Hotel Humble er vi dedikerede til at gøre vores gæster ophold så behageligt og bekvemt som muligt. Med vores selvbetjeningsløsning kan du nyde en problemfri ind- og udtjekning og fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit ophold på vores dejlige hotel Oplev.. Få nye minder.. Prøv et ophold på BUI Hotel Humble..

Ekstra information

Ristingevej 2 5932 Humble42 65 04 48

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1249,-
værdi:
2498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ophold med 4-retters - til 2

Bogense: Bogense Hotel

- 1 overnatning
- Udsøgt 4-retters middag
- Vinmenu
- Morgenbuffet
" Indtil 1. jun. Weekend- og sæsontillæg. Se også denne auktion på Bogense Hotel" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Gourmetophold med 4-retters og morgenbuffet

Sydfyn (Gudme): Broholm Slot

- En overnatning i dejligt dobbeltværelse med eget bad og toilet
- Kaffe/te med Broholm Slots lækre hjemmebag
- Udsøgt 4-retters gourmet-middag tilpasset efter årstiden
- Broholm Slots morgenbuffet
"Til 20. dec. Stedet får
4.4 af 5 stjerner (608 brugere)
. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 898,-
værdi:
1498,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fortryllende slotsophold med 5-retters

Sjælland, Fyn og Jylland: Danske Slotshoteller

1-2 overnatninger og udsøgt 5-retters middag.
" Indtil d. 1. jun. 2024. Weekendtillæg. Pris gælder 1 nat." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide