Klip, peptidekur, ret samt farve af bryn og vipper

tilbuds-billede
999,-
Gå til tilbud
værdi:
1710,-,-
42%

Deal fra 6/7-2024

Amager: Salon Auralilja

Udover sine førsteklassesbehandlinger tilbyder Salon Auralilja ved Salon Beauty også en beroligende og elegant atmosfære, hvor kunderne kan slappe af og nyde deres tid væk fra hverdagens stress og jag.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 28. juni, 2025.
 
Se alle Salon Auralilja deals

Yderligere beskrivelse

Få rabat på en lækker pakkebehandling med klip og kur m.m. hos Salon Auralilja. Dealpris kr. 999,- (normalpris kr. 1710,-) Salon Auralilja v/ Salon Beauty er en eksklusiv skønhedssalon beliggende på Holmbladsgade 2 i København. Med sin centrale placering og moderne indretning tilbyder Salon Auralilja en bred vifte af skønheds- og wellnessbehandlinger, der er designet til at forkæle og forbedre både udseende og velvære. Fra avancerede hudplejebehandlinger og professionel hårstyling til afslappende massage og præcise neglepleje - salonens erfarne team af specialister sikrer, at hver behandling udføres med største omhu og ekspertise. Udover sine førsteklasses behandlinger tilbyder Salon Auralilja v/ Salon Beauty også en beroligende og elegant atmosfære, hvor kunderne kan slappe af og nyde deres tid væk fra hverdagens stress og jag. Med et fokus på personlig service og kundetilfredshed stræber salonens personale efter at skabe en skræddersyet oplevelse for hver enkelt kunde, hvilket gør Salon Auralilja til det perfekte valg for dem, der søger en luksuriøs skønhedsoplevelse i hjertet af København. Tilbuddet indeholder: Klip, peptidekur, farve af bryn og vipper samt ret af bryn hos Salon Auralilja, værdi kr. 1710,- Peptidekur: Peptide kuren er det nyeste inden for hårpleje - selv det mest filtrede og skadede hår kan genopbygges og repareres med denne kur. Peptide kuren virker på molekylært niveau. Peptiderne er udvundet fra naturligt ærteprotein af højeste kvalitet. Peptider er byggesten for proteiner. De består af to eller flere essentielle aminosyrer indlejret i en peptidkæde, der kan trænge dybt ind i håret. Alle der ønsker et sundere hår, bør bruge POWER PEPTIDES. Hår bliver ikke kun slidt af gentagne afblegninger og permanent men også føntørring, glatning samt sol, vind og vand. Salonen glæder sig til at forkæle dig med en skøn behandling :)

Ekstra information

Holmbladsgade 2 2300 København S22 95 33 28

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1500,-
værdi:
2500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vegansk og økologisk permanent med klipning

Amager: Salon Auralilja

Udover sine førsteklassesbehandlinger tilbyder Salon Auralilja ved Salon Beauty også en beroligende og elegant atmosfære, hvor kunderne kan slappe af og nyde deres tid væk fra hverdagens stress og jag.
" Indtil 28. juni, 2025. Prisen er for kort hår." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
2100,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Skinpen - microneedling behandling

København : Salon Auralilja

Microneedling anvendes for at forbedre en række hudproblemer, såsom store porer, strækmærker, acne-ar eller andet ardannelse, pigmentforandringer, lette karspringninger, rynker, mat og glansløs hud.
" Værdibeviset skal bruges inden for 6 måneder f" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 234,-
værdi:
390,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frisørpakke

Aalborg: Salon Vejgaard

Salon Vejgaard, som du finder helt centralt i Aalborg, står klar til at tage imod dig i deres totalrenoverede klinik. Salonen har gennem flere år været garant for en god frisøroplevelse - og intet har ændret sig.
"Til d. 31. okt. Pris gælder: Dameklip - pakke 1" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide