Deal fra 25/11-2025
Køge: Dhaba
Udbyder
Sammensæt din egen menu med 6-8 retter eller flere efter lyst.
Retterne spænder fra snacks og supper til krydrede curry-klassikere.
Perfekt til en autentisk indisk oplevelse i Køge.
Se alle Ad Libitum
deals
Yderligere beskrivelse
Ad libitum - Smag lidt af det hele: Sammensæt din egen menu ud fra nedenstående valgmuligheder. Alle menuer serveres med ris, chutney og naan. Dhaba anbefaler, at du vælger mellem 6 og 8 retter uden tilbehør, men du må endelig bestille mere - dog kun det du kan spise for at undgå madspild.Dhaba tallerkenerPakora (VG) - Populær indisk snack med kartofler og løg vendt i kikærtemel og krydderierMomos (VG) - Dumplings med krydderier serveres med chutneyNjandu-suppe (stærk) - Aromatisk suppe med krabbe, krydderier og kokosmælkPani Puri (VG) - Friterede dejkugler fyldt med krydrede kartofler og løg delikat krydret med husets krydderierPaneer Fingers - Sprøde, panerede stykker paneer serveret med grøn chutneyNendran Banana Chips (VG) - Tynde skiver af Nendran banan friteret til sprød perfektionSamosa (VG) - Dej fyldt med kartofler og ærter serveret med korianderchutneyMasala Prawns - Kæmperejer med fish masalaGrønne tallerkenerColeslaw (V) - Indisk version af coleslaw med strimlet kål vendt i hjemmelavet flødemayonnaise toppet med granatæblekerner og mandlerKachumber (VG) - Forfriskende salat, som passer perfekt til curries. Agurk og tomat toppet med frisk koriander og mynteCarrot & Beetroot (VG) - Vintersalat med rødbeder og gulerødderCurriesChicken Tikka Masala (stærk) - Klassisk tandoori-kylling tilberedt med løg, tomater og flødeButter Chicken - Kylling i cremet flødesauce toppet med mandlerChicken Karahi (stærk) - Afghansk-inspireret ret og vinder af European Street Food AwardFish Pollichathu - Hvidfisk marineret i chili, løg, tomat og kokosolie pakket ind i bananblade og langsomt tilberedtGoan Prawn Curry - Jumbo-rejer tilberedt i kokosolie med karakteristisk Goan masalaLaal Maas (stærk) - Kraftig, krydret og aromatisk lammeret lavet med rød chili, hvidløg og yoghurt V/VG CurriesCa. 80% af inderne spiser vegetarisk - en tradition båret af religion og kulturChana Saag (V) - Nordindisk ret lavet med kikærter og spinatDaal (VG) - Linser med tomatsauce og krydderierVegetar Tikka (V) - Sæsonens grøntsager grillet på en pande med Dhaba krydderierMixed Sabzi (VG) - Blomkål, kartofler og aubergine i løg og tomatPaneer Butter (V) - Paneer i cremet flødesauce toppet med mandlerBiryaniMamas Biryani (stærk) - Sella-ris tilberedt med grøntsager og rosiner serveret med raitaFås som vegansk, med kylling eller lamTilbehørButter Naan (V), Plain Paratha (V), Raita (V), Papadam (VG), Garlic Naan (VG), Chutneys (V), Ris (VG) og Alou Paratha (V).Om DhabaDhaba er skabt af kokken Enayatullah Safi, der udover at have drevet flere restauranter i landet også er kendt fra fra Go'morgen Danmark, hvor han har præsenteret danskerne for det traditionelle, indiske køkken på en let spiselig manér. Safi har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk mad og madkultur og har da også skrevet en hel kogebog, hvor han fortæller om nogle af de steder i Indien, der har inspireret ham til sine opskrifter. Konceptet hos Dhaba bygger på de traditionelle indiske Dhabas - madboder hvor alle er velkomne, og hvor kærlighed til råvarer og krydderier er omdrejningspunktet. Safi beskriver det selv sådan: ?Kærlighed er mit brændstof. Det er den vigtigste ingrediens i Dhaba.? Her møder du ægte streetfood-stemning, tapaslignende småretter og en unik varme, hvor både tradition, håndværk og smag er i centrum. Et sted hvor du ved hjælp af dufte og smage kan drømme dig til Old Delhis travle gadehjørner - helt uden at forlade Danmark.
Ekstra information
Dhaba-Walla Køge ApSTorvebyen 104600 Køge