Supersælger: Kroophold med fiskebuffet - for 2

tilbuds-billede
898,-
Gå til tilbud
værdi:
1646,-,-
45%

Deal fra 11/1-2020

Langeland: Bagenkop Kro

1 overnatning i dobbeltværelse med eget bad med kaffe og kage ved ankomst. Om aftenen bydes der på en lækker frisk fiskebuffet og om morgenen kan I nyde en skøn morgenbuffet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos traveldeal
traveldeal

Udløber ikke. Tillæg på kr. 100,- pr. person pr. dag ved ankomst fre-lør. Ingen udløbsdato. Bestseller: Over 3.700 har købt. Stedet har en elite-smiley og får
4.2 af 5 stjerner (672 brugere)
. .
 
Se alle Bagenkop kro deals

Yderligere beskrivelse

Dejligt ophold på Bagenkop Kro på Langeland til en rigtig god pris! Skønt ophold for 2 personer til kun kr. ##718::898%%,- (værdi kr. 1646,-). Inklusiv deres populære fiskebuffet, morgenmad og kaffe og kage. Værdibeviset har ingen udløbsdato og du kan købe ubegrænset. Bagenkop er Langelands største fiskeby med mere end 15 større eller mindre fiskekuttere. På Bagenkop kro bor du tæt på marina, havnemiljø og golfbane, og her får du charme, afslapning og skøn mad. Tilbuddet indeholder 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse med eget bad Kaffe og kage ved ankomst Lækker frisk fiskebuffet Skøn morgenbuffet     Der er lagt op til et skønt ophold på Bagenkop Kro med masser af stemning, afslapning og hygge. Når du er på Langeland og Bagenkop Kro, så kan følgende seværdigheder nævnes Bagenkop Havn: Der er masser af liv, på og omkring havnen i Bagenkop. Fiskerne losser deres fangst i fiskerihavnen og her forarbejdes fisken også. Jollehavnen har slæbested og bedding, og lystbådehavnen er godt besøgt. På havnen findes restaurant, grillbar og iskiosk. Legepladsen og de tre nye petanque baner kan frit benyttes af havnens besøgende.   Dovns klint: Dovns Klint er et yndet udflugtsmål, stranden består af rullesten og egner sig ikke til at bade fra, men er meget populær blandt lystfiskere. Fra Dovns Klint, der er Langelands sydligste punkt, kan man spadsere langs med stranden til Gulstav klint. Langelandsfortet: Anlægget ligger skjult i det smukke landskab og er nu museum, hvor man har mulighed for at gå ned i de forskellige bunkere og kommandocentralen og se hvordan livet formede sig i et tophemmeligt militæranlæg. Bukkemose strand: Det meste af syd Langelands østkyst er stenstrand, der er velegnet til lystfiskeri, men strækningen ved Bukkemose har den fineste sandstrand, der er velegnet til badning. Stranden er ikke særlig kendt, så man har masser af plads at boltre sig på. Læs her et udpluk af hvad gæster skriver om Bagenkop Kro Fyns Amts Avis: Det bliver ikke meget bedre! Helle A. H: Lækkert sted, vildt lækker mad, smukt og rent og skønt værtspar. Har været der tre gange på 2 år og har haft det skønt alle gange... Jørn N: Hyggeligt sted. Fantastisk fiskebuffet. Fremragende betjening. Det er ikke sidste gang vi har været her :-) Torben F: Her får man noget for pengene. Rigtig god betjening Lone W: Dejligt fiskebord, hyggelig atmosfære :-) Med dette ophold er der rig mulighed for at slappe af, nyde hinanden og de idylliske omgivelser. Måske den perfekte gave til parret, du holder af?

Ekstra information

Østergade 15 5935 Bagenkop62 56 13 04

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1098,-
værdi:
1996,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kroophold med fiskebuffet - for 2

Langeland: Bagenkop Kro

1 overnatning i dobbeltværelse med eget bad med kaffe og kage ved ankomst. Om aftenen bydes der på en lækker frisk fiskebuffet med vin til, og om morgenen kan I nyde en skøn morgenbuffet.
" Indtil 1. sep. Weekend- og sæsontillæg. Stedet har en elite-smiley og får
4.2 af 5 stjerner (672 brugere)
. Fås også hos sweetdeal inditl 30. juni. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 633,-
værdi:
923,-
rabat 31%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kroophold med fiskebuffet - for 1

Langeland: Bagenkop Kro

Overnatning i dobbeltværelse med eget bad med kaffe og kage ved ankomst. Om aftenen bydes der på en lækker frisk fiskebuffet og om morgenen kan I nyde en skøn morgenbuffet. Fås også til 2 pers.
"+100,- ved ankomst fre-lør. Ingen udløbsdato pt. Stedet har en elite-smiley og får
4.2 af 5 stjerner (999 brugere)
. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1698,-
værdi:
3162,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 dages ophold med fiskebuffet - for 2

Langeland: Bagenkop Kro

- 2 overnatninger for 2 personer med morgenmad
- Velkomst med kaffe og kage
- 1. dag dagens kød/fisk
- 2. dag fiskebuffet
"Ingen udløbsdato. Weekend-, højsæson- og miljøtillæg: Stedet har en elite-smiley. Over 500 har købt. Godt anmeldt:
4.2 af 5 stjerner (672 brugere)
. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide