Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times stresshåndtering

tilbuds-billede
175,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-,-
65%

Deal fra 28/2-2019

Munkebo: All About People

Min StressCoaching handler om at afstresse dig og afklare hvad der udløser stress hos netop dig. Der fokuseres på nye handlings- og coping-strategier, så du kan undgå den usunde stress i fremtiden.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. . .
 
Se alle All About People deals

Yderligere beskrivelse

Spar HELE ##100% ::65% %% rabat på 1 times stresshåndtering hos All About People. Betal kun kr. ##0::175%%,- mod normalprisen på kr. 500,- "All about people" arbejder med mennesker og kommunikation. Uanset "retning" -terapi, stresscoaching, supervision, undervisning, socialrådgivning, -handler det om at kunne finde sit udtryk og kunne sætte sit indtryk lige præcis dér, hvor det har betydning. At kunne skabe overensstemmelse mellem sit indre univers og den ydre verden. Netop her forløses gamle mønstre og traumer og netop her er grobunden for forandring. Vi kan lige nu tilbyde ##100% ::65% %% rabat på 1 times stresshåndtering. Du betaler kun kr. ##0::175%%,- (normalpris kr. 500,-) Vi rammes alle af den usunde stress på et eller flere tidspunkter i vores liv. Stress kan udløses af pres i dit arbejdsliv såvel som i dit privatliv. Der kommer heldigvis større og større opmærksomhed på, hvordan vi kan forebygge og behandle stress. Det er dog stadig et tabu at snakke om, når det er én selv, som konkret er ramt af stress og dens følgevirkninger. Vi føler det som et nederlag og får ofte ikke den rette hjælp i tide.    Tag dine signaler alvorligt - lyt til dit netværk, når de bekymrer sig om dig - få den rette hjælp - vær åben.    Det er de færreste, som selv kan komme godt igennem en stressperiode, når de først er ramt af den usunde stress. Mange må sygemeldes i en periode og her er det utroligt vigtigt, du får en god stressbehandling og der bliver lavet nogle gode og realistiske aftaler for hvordan du kan vende tilbage til arbejdet og komme tilbage til / op på dit gamle funktionsniveau.    Min StressCoaching handler om at afstresse dig og afklare hvad der udløser stress hos netop dig. Dernæst fokuserer vi på nye handlings- og copingsstrategier, så du kan undgå den usunde stress i fremtiden. Du kan også benytte dette tilbud , hvis du ønsker at få afklaret hvor dit stress niveau befinder sig og/eller hvis du ønsker at forebygge at dit stress niveau udvikler sig i en usund retning. Du er altid velkommen til at kontakte mig med en uforpligtende forespørgsel: • RING / SMS: 61 79 79 30 • E-MAIL: boa@all-about-people.dk • FACEBOOK: www.facebook.com/all.about.people Bemærk: • Værdibeviset kan også benyttes her: Klinikken, Bycentret 202, 5330 Munkebo        

Ekstra information

Balancehuset, Ansgargade 11 5000 Odense C61 79 79 30

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1200,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers parterapi

Odense: All About People

Både for parret som kender til parterapi og som vil afklare, om jeg er den rette terapeut og det er for parret, som er nysgerrige på, om parterapi er noget for dem. Måske dér hvor kun den ene part er overbevist om det er vejen frem.
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Halvanden times hypnoterapi eller sjælerejse

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Hypnoterapi er en kombination af samtale-terapi og hypnose. Samtalen bruges til at afdække udfordringen/problemet, finde målet, hvad vil du gerne opnå. Denne del er helt identisk med coaching/samtale-terapi.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide