Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Få en flot og ren bil - mellem pakke

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
599,-,-
50%

Deal fra 17/8-2015

Lystrup/Hinnerup: Ateas Bilpleje

Indeholder bl.a. udvendigt hånd-vask af hele bilen, fælgrens, fjernelse af tjære, insekter, vask af dørfalser, rudepudsning, voks, støvsugning, indvendig damprens m.m. Du kan også vælge en Mellem Plus pakke til 499,-, en Guld pakke til 824,-, eller en Deluxe pakke. til 999,-

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder alle biler i god stand, 5 år eller nyere. Større biler pålægges ekstragebyr fra kr. 99. Værdibevis udløber ikke.
 
Se alle Atea Bilpleje deals

Yderligere beskrivelse

TRÆNGER DIN BIL TIL KÆRLIGE PLEJE ELLER STÅR DU OVERFOR AT SKULLE SÆLGE? Lige nu tilbyder Ateas Bilpleje halv pris på MELLEMPAKKEN og du betaler blot kr. 299 mod normalprisen kr. 599. Tilbuddet kan benyttes i afdelingen i Hinnerup, og du er velkommen til at købe flere værdibeviser. En velholdt bil kører bedre, holder længere, er nemmer at sælge - fordelene er mange. Lad Ateas Bilpleje give nyt liv til din bil. Ateas Bilpleje holder til i både Hinnerup og Lystrup, dog kan dette tilbud kun benyttes i Hinnerup.   Mellempakken indeholder følgende: Guld Bilvask : Udvendigt hånd vask af hele bilen, Fælgrens, Fjernelse af tjære, insekter, Vask af dørfalser, rudepudsning, voks. Grundigt støvsugning i hele bilen. inkl. sæder, måtter og bagagerum. Damprens indvendigt i kanter og hjørner. Luft kanaler bliver damp renset. Overfladisk snavs dampes væk. Vinyl behandling af plastmateriale. Rudepudsning All over. Afslut med duft i hele bilen. (frit valg) Bemærk : Varighed op til 1,5  timer, bemærk at dette tilbud kun gælder biler 5 år og nyere, bilen skal være i god stand dvs ingen ødelagte sæder, stof og slid i lakken. Er der skader, meddeles dette inden bilplejen går i gang. Større biler,   SUV, mini van, 4 hulstrækkere og lign. pålægges et ekstra gebyr fra kr. 99 som betales direkte til Atea Bilpleje. Ved ældre årgang ingen garanti på resultatet på grund af slidtage, rust osv Kort om Atea's Bilpleje Vi er et firma som udfører alle vores opgaver professionelt. Vi stræber efter altid at give vores kunder den bedste service. Vi benytter professionelt udstyr og vi leverer ikke en bil tilbage før vi selv er yderst tilfredse med resultatet. Vi klargør alle former for biler, privat og erhverv. Siden 2013 har der været 3000 biler igennem til rens, med stor tilfredshed fra kunderne. Vores bilvask udføres i vores indendørs vaskehal. Herved sikrer vi os at der ikke kommer støv eller lignende på bilen. Bilen vaskes i hånden og under højtryksrens, så vi sikrer os at der ikke sidder skidt, snavs, tjære eller vejasfalt på. Vi udfører ALLE former for kosmetisk bilpleje, herunder polering, indvendig rens og lugtsanering, komplette salgsklargøringer mm.. Skal bilen sælges eller leasing bilen returneres, er det en god ide at lade os klargøre den INDEN, så bilen fremstår så flot som muligt og derved giver et bedre salg, eller så du undgår at skulle betale for lakskader/omlakeringer på leasingbilen.

Ekstra information

Samsøvej 11 8382 Hinnerup71 10 50 66

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Åbningstilbud på bilklargøring

Brabrand: SH Bilpleje Bilvask og keramisk Coating

Denne komplette klargøring består af luksusvask, fælgvask, rens af motor, støvsugning, aftørring, pudsning og meget mere. Det er så billigt, at man nærmest ikke kan lade være med at slå til. Køb op til 4 værdibeviser, så du kan få bilen til at skinne helt frem til sommer.
"Indtil 12. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
700,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Forårsrengøring af bilen

Herlev: Cph Klargøring

Klargøringen består af både en grundig indvendig og udvendig vask. Behandlingen indeholder alt lige fra vask af fælge og dækshine til støvsugning af hele kabinen, vinylbehandling og vask af ruder. Se, hvad den indvendige og udvendige klargøring består af længere nede på siden.
" Gælder personbiler. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
699,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Rengøring af mini bil

På hele Sjælland: Car steam

Lad bilklargøringen komme til dig. Uanset om din bil holder derhjemme eller på job, kører Car Steam overalt på Sjælland. Car Steams grundige standardrengøring får din bil til at skinne fra inderst til yderst.
" Indtil 8. jul. Gælder for en minibil. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide