Behandling med Rosenmetoden

tilbuds-billede
250,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-
50%

Deal fra 26/6-2019

Helsinge: Anne Thielst

60 minutters behandling som kan hjælpe med at opnå større indre ro og selvforståelse. Derudover hjælper den kroppen med at give slip på spændinger og genvinde dit fulde virkefelt samt få det fysisk bedre.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . .
 
Se alle Anne Thielst deals

Yderligere beskrivelse

Anne Thielst tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 60 min. behandling med rosenmetoden. Du betaler kun kr. ##175::250%%,- for behandlingen, som har en normalpris på kr. 500,- * Ønsker du større indre ro, så er Rosenmetoden sikkert noget for dig * Ønsker du større selvforståelse, så er Rosenmetoden måske også noget for dig Rosenmetoden er et nænsomt og dybtgående kropsarbejde, hvor blid og direkte berøring bevidstgør kroppen om dens spændinger. Det er, når kroppen får mulighed for at "give slip", at vi kan genvinde vores fulde virkefelt og få det fysisk bedre. Rosenmetoden bygger på sammenhængen mellem åndedrættet, musklerne og de fortrængte følelser. Uforløste følelser - sorg, angst, skyld og skam sætter sig i kroppen som spændinger og tilbageholdt åndedræt. Det er kroppens måde at forsvare sig på, og som sådan har den beskyttet os godt, men vi har også mistet noget af os selv undervejs - vores sande udtryk. Men gennem Rosenmetoden kan vi komme i kontakt med hvem vi egentlig er. Rosenmetoden har sit navn efter den tysk-amerikanske fysioterapeut Marion Rosen, som gennem et langt liv udviklede dette kropsarbejde. Rosenmetoden kan give dig: - dyb afspænding af kroppen - større energi, glæde og livskraft - et friere åndedræt - lettelse af muskel- og ledsmerter - indre ro og mindre stress - øget kropsbevidsthed - større selvforståelse - kontakt til egne følelser og behov. NB! Rosenmetoden er ikke for: - børn - mennesker med svære psykiske sygdomme - mennesker som er afhængig af alkohol, stoffer og psykofarmaka For tidsbestilling kan jeg kontaktes på: 48 79 60 40  

Ekstra information

Birkely 151 3200 Helsinge48 79 60 40

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters smertelindrende kropsbehandling

Nørrebro: Thomas Skjold Body-SDS

Mindsk smerter eller småskavanker og få ro i sindet med en kropsbehandling af en uddannet kropsterapeut fra Body SDS. Teknikken er en kombination af bl.a. massage og zonetryk.
" Indtil 30. nov" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kranio sakral terapi

Falster: Klinik Rishøj

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform, der gennem afspænding og forskellige behandlingsteknikker påvirker kroppen, så den kommer i balance igen.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke pt. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 400,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 min. Japansk Lifting Deluxe inkl. Eyebeauty

Amagertorv: Blisslife

Hos Blisslife er filosofien kort sagt: For at se godt ud, skal du have det godt. Og for at have det godt skal vi alle mærke efter og lytte til vores kroppe. De bruger kun naturlige produkter fri for tilsætning og konserveringsstoffer i behandlingerne, da kun det bedste er godt nok.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men vi anbefaler at det bruges inden 3 måneder. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2day



Din ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide