Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

30-40 minutters cupping terapi

tilbuds-billede
140,-
Ikke aktivt
værdi:
280,-
50%

Deal fra 4/11-2015

St. Heddinge: Alternativ Balance

Vakuummet i kopperne giver en dybdegående massage, der sætter gang i blodcirkulationen og således bekæmper fedtklumper, smerter etc.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Anbefales indløst indenfor 3 måneder
 
Se alle Alternativ Balance deals

Yderligere beskrivelse

Hos Alternativ Balance kan du lige nu spare kr. 140,- på 30-40 min. cupping terapi (dybdemassage). Du betaler kun kr. 140,- for behandlingen, som har en normalpris af kr. 280,- Cupping Terapi er en gammel kinesisk form for massage, hvor man gør brug af kopper af plast eller glas. Kopperne placeres på kroppens meridianbaner og evt. også på de områder af ryg, mave eller ben, som er ømme. I kopperne skabes et vakuum, der virker som dybdegående bindevævsmassage, hvor blodcirkulationen øges og affaldsstofferne frigives. Massageformen går således meget dybt og er yderst effektiv til at opløse spændinger og hjælpe kroppen med at udskille de giftstoffer, der eventuelt måtte have ophobet sig. I modsætning til almindelig massage, hvor man trykker på muskler og væv, virker cupping massagen modsat ved at udvide og stimulere bindevævet. 15 minutters cupping massage svarer til 1 til 2 timers almindelig massage. En cupping terapibehandling kan eventuelt kombineres med akupunktur. Cupping massage er særdeles velegnet til: * Smertebehandling i nakke, skuldre, ryg og lænd * Hovedpine og migræne * Astma * Ødemer * Fibromyalgi * Udrensning af affaldsstoffer * Fedtknuder Min klinik ligger i naturskønne omgivelser lige ved det idylliske gadekær i landsbyen Højerup tæt på Stevns Klint. Her tilbyder jeg en lang række behandlinger, som alle tager deres udgangspunkt i den traditionelle kinesiske medicin: Cupping terapi, afbalancering af Yin/Yan-organer, akupressur, akupunktur, øreakupunktur og kosmetisk akupunktur med mere. Som behandler er det vigtigt for mig at mine klienter føler sig trygge i mine hænder. Jeg betragter kroppen som en helhed og arbejder med årsagen til psykiske som fysiske problemer frem for at symptombehandle. I mine behandlinger kombinere jeg samtaler med behandling alt efter dit behov. Jeg har stor erfaring med at sammensætte de behandlingsformer jeg er uddannet indenfor. Lad mig hjælpe dig på vej mod et bedre helbred. Åbningstider: Mandag – Fredag kl. 10:00 – 21:00. Lørdag – Søndag efter aftale. For tidsbestilling: Tlf.: 56 50 31 12  

Ekstra information

Højerup Bygade 23 4660 St. Heddinge56 50 31 12

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times massage

Haderslev: KT Massage & Coaching

Vælg mellem terapeutisk og wellness massage, eller kombiner de 2 massagetyper. Du får 1 times behandling der sætter kroppen tilbage i balance. Bliver udført af erfarne og certificeret massageterapeuter.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Booking påkrævet. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters zoneterapi

Næstved: Helse & Idrætsmassage

Fodzoneterapi/refleksterapi er baseret på viden om meridianer og deres relation til kroppens organer og funktioner via zoner og punkter på/under fødderne. Kan hjælpe med fordøjelses-problemer, hormonelle problemer fx overgangsalder, stofskifte og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
800,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Kraniosakralmassage

Frederiksberg: Raphael Therapy Center

Kranio Sakral terapi bruges til at regulere de fysiske, følelsesmæssige spændinger i kroppen. Behandlingen foregår ved hjælp af manipulation og blid berøring og af kraniums synarthrodiale led, ryg og bækken.
"Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men anbefales brugt inden 3 mdr." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide