1½ - 3 timers kinesiologi

tilbuds-billede
450,-
Gå til tilbud
værdi:
900,-
50%

Deal fra 18/4-2019

Middelfart: Balanceklinikken i Kinesiologi

Der arbejdes med at fjerne forskellige former for energiblokeringer, så kroppen kommer i balance, så den fungerer bedst muligt.
Hjælper bl.a. mod stress, træthed, dårligt humør og manglende selvtillid.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Balanceklinikken i Kinesiologi deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##65% ::50% %% rabat på 1½ - 3 timers kinesiologi hos Balanceklinikken i Kinesiologi. Normalpris kr. 900,- / Nu kun kr. ##280::450%%,- Kinesiologi er en holistisk behandlingsform, der er udviklet af kiropraktorer i USA. Kinesiologien arbejder med at fjerne forskellige former for energiblokeringer, så kroppen kommer i balance, så den fungerer bedst muligt. Jeg bruger bl.a. kinesiologien til: - personlig udvikling - stress, træthed og uoplagthed - dårligt humør - manglende selvtillid - indlæringsvanskeligheder - koncentrationsbesvær - hyperaktive børn - ordblindhed - kostvejledning - hovedpine, ømme muskler, ondt i ryggen - hyppige infektionssygdomme Lige nu tilbyder jeg ##65% ::50% %% rabat på 1½ - 3 timers kinesiologi. Du får det til kun kr. ##280::450%%,- (normalpris kr. 900,-) Jeg tester ubalancer ved at holde arme og ben i forskellige stillinger og påvirke med et let muskeltryk. Jeg afbalancerer også med forskellige fysiske øvelser, med massage, med healing og ved at arbejde med følelses- & tankemæssige områder. I de fleste behandlinger arbejder vi meget med det følelsesmæssige. Vi tester bl.a. tilbage i tiden, til barndommen eller til tidligere liv. Fordelen ved at bruge kinesiologi er, at der kun kommer det frem, som du som klient er parat til at arbejde med. Til sidst udarbejdes der et hjemmeprogram, som du skal arbejde med. Behandlingen varer ca. 1½ - 3 timer. Kontaktinfo: 64 41 84 92

Ekstra information

Ferskenvænget 2, Skillinge 5500 Middelfart64 41 84 92

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombinationsbehandling af 4 behandlingstyper

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Vælg mellem Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi, Bindevævsmassage og Organmassage. Du sammensætter din behandling med den faglærte. Behandlingerne supplerer hinanden og giver mulighed for at behandle flere områder.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Man-fre kl. 10-20. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide