1½ times healing eller clairvoyance

tilbuds-billede
450,-
Gå til tilbud
værdi:
900,-,-
50%

Deal fra 20/11-2020

Rødovre: Terapeut Lea Eckeroth

Find ud af hvad der ubevidst holder dig tilbage fra at finde ro i dig selv med 1½ times healing med samtale eller clairvoyance samtale med cd.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Terapeut Lea Eckeroth deals

Yderligere beskrivelse

Hos Terapeut Lea Eckeroth kan du NU & HER spare ##65% ::50% %%. Du kan vælge ml. 1½ times healing m/samtale eller clairvoyance samtale m/cd. Normalpris kr. 900,- / Nu kr. ##315::450%%,- Om mig: Jeg hedder Lea Eckeroth og har viet mit liv til at hjælpe andre mennesker med at finde indre ro. Gennem målrettet uddannelse og kurser har jeg styrket mine medfødte spirituelle evner og tillært mig håndfaste værktøjer til at hjælpe dig med at komme videre i dit liv med større personlig indsigt. Jeg er meget indfølende, direkte og empatisk i min facon og tager altid udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvordan du på den tryggeste måde finder din egen unikke balance. Mit fundament: Mit fundament som terapeutisk sparringspartner er baseret på at hjælpe dig med at finde din indre ro og styrke til at være den, du er. Det kan være nødvendigt ved fx stress, sygdom, sorg, angst eller misbrug. Eller hvis du bare er gået i stå og ikke ved hvorfor. Vi bliver nemlig først hele og afbalancerede mennesker, når vi tør kigge indad og acceptere os selv med alt, hvad vi indebærer. Så kan vi leve livet fuldt ud med fornyet ro, livsglæde og energi. Få ##65% ::50% %% rabat på enten 1½ times healing m/samtale eller clairvoyance samtale m/cd. Healing: Healing betyder at gøre hel – at skabe balance. Ubalance opstår ved, at vi ikke får bearbejdet vores oplevelser. Vi kan have for travlt, eller vi tør ikke at kigge på tidligere ubehagelige oplevelser. Gennem healingen hjælper jeg dig til at kigge på, hvad der ubevidst holder dig tilbage fra at finde ro i dig selv. Clairvoyance: Clairvoyance betyder klarsyn. Det vil sige, at jeg som clairvoyant kommunikerer med den ikke-fysiske verden og videregiver de budskaber, som den åndelige verden mener, du skal have at vide lige nu. Det kan være beskeder fra guider, skytsånder eller sågar afdøde familiemedlemmer. Det kan være alt lige fra, hvor du står i dit liv, hvordan du kommer videre, hvordan fortiden har haft indflydelse på nutiden, til hvilke muligheder, der ligger for dig i fremtiden. Kontakt: Du er altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. Både hvis du er interesseret i behandling, hvis du ønsker en fornemmelse af mig som person, eller hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål. Lea Eckeroth Lillehavdrupvej 3 4622 Havdrup Telefon: 40 61 74 78 E-mail: mail@lea-eckeroth.dk  

Ekstra information

Lillehavdrupvej 3 4622 Havdrup40 61 74 78

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kraniosakralterapi

Slagelse: Klinik Baungaard

Kraniosakralterapien arbejder med:
• knogler • membraner (hjernehinder) • cerebrospinal væske (hjernevæske) • muskler • bindevæv • organer
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Homøopatisk behandling - genopret sundheden

Hellerup: Homøopatisk Klinik v/Helge Jensen

Her får du en klassisk behandling med homøopati.
Denne behandlingform henvender sig til folk, der går og lider af et eller andet, det kan være alt lige fra noget fysisk som hovedpine/migræne, eksem eller tilbagevendende infektioner.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kranio sakral terapi

Randers: Stellan

Behandlingen er á 50 minutters varighed.
Kan bl.a. hjælpe mod spændinger, stress, søvnbesvær eller andre fysiske samt psykiske skavanker, du oplever som forhindrende i hverdagen.
"Værdibeviset udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide