Irisanalyse

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
999,-
50%

Deal fra 9/5-2019

Østerbro: Beauty & Health Treatments

En diagnose-metode, som indebærer en grundig gennemgang af pupillen, iris samt det hvide i øjet.
60-75 min. undersøgelse, som kan forebygge sygdomme.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. . .
 
Se alle Irisanalyse deals

Yderligere beskrivelse

Vi vil alle sammen gerne have det bedre og i perioder går det sikkert også rigtig godt og i andre går det mindre godt. Livet er en lang række af op- & nedture og hos Beauty & Health Treatments, vil vi gerne hjælpe dig med at vende nedturen og give dig redskaberne til at forblive på toppen. Derfor tilbyder vi lige nu rabat på 60-75 min. irisanalyse. Det koster normalt kr. 999,- men du kan købe det til kun kr. ##349::499%%,- Irisanalyse er en diagnose-metode, som indebærer en grundig gennemgang af pupillen, iris samt det hvide i øjet. Man kan sige, at iris er en forlængelse af nervesystemet. Nerver fra hele kroppen går til iris og vævs forandringerne, som sker i organismen afspejler legemets helbredstilstand. Irisanalysen er et redskab til at afdække sygdomme og ubalancer. I Irisanalysen indgår der ansigts- negle- og tungediagnose, som er en metode til diagnosticering af sygdomme. Her er det muligt at kunne diagnosticere bl.a. lunger, hjerte, nyrer, mave, tarmenes sundhedstilstand samt specifikke sygdomme som f.eks. gigt, diabetes, mavesår m.m. Mange gange kan man se sygdommen som en tendens, altså før den er brudt ud. Efter irisanalysen gives der råd om, hvad du kan gøre for at forebygge sygdomme ved hjælp af bl.a. cellesalte, homøopati og kosttilskud. Husk på, at man bliver stærkere af at kende det, der gør én svag! Tidsbestilling er påkrævet  - send sms til 28 43 66 55, vi vender derefter tilbage. Åbningstid: Mandag og torsdag: 15.30 til 20.00 Tirsdag og onsdag: Lukket Fredag (kun i lige uger): 14.30 til 20.00 Lørdag og søndag: 10.00 til den sidste går      

Ekstra information

Rosendalsgade 8 2100 København Ø28 43 66 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters healing

Helsingør: Life of Spirit.

Healing er en overførelse af universel livsenergi, som overføres ved, at behandleren lægger hænderne forskellige steder på din krop og i din aura, således energien kan flyde.
"Værdibeviset udløber ikke og kan benyttes lige efter køb. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kraniosakralterapi

Odense SØ: Nuan Terapi

Her får du en lindrende og afspændende behandling med kraniosakralterapi, som genskaber balancen i krop og sind. Har en positiv effekt på bl.a. piskesmæld, stresssymptomer, bækkenløsning m.m.
 
tilbuds-billede
pris 425,-
værdi:
850,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters healing

Nær Odense: Ankh Healing

Få fred og ro i hjertet med healing. Bekæmper tunge energier, der kan opstå ved vrede, sorg eller angst, så kroppen og sindet bringes i balance. Du kan få healingen som fjernhealing vha. telefon eller møde op og få healingen på en behagelig briks.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide