Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times zoneterapi

tilbuds-billede
230,-
Ikke aktivt
værdi:
460,-,-
50%

Deal fra 17/9-2015

Langeskov: Massage & Velvære

Behandlingen bringer din krop i balance og reducerer stress, spændinger og muskelsmerte. Forbedrer blodcirkulationen og giver øget energi i løbet af dagen. Kan også bruges i forbindelse med fx hovedpine.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato.
 
Se alle Massage & Velvære deals

Yderligere beskrivelse

HALV PRIS på 1 times zoneterapi hos Massage & Velvære. Normalpris k. 460,- / Nu kr. 230,- Vi mennesker er en sammensat organisme og hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Jeg kan tilbyde DIG halv pris på 1 times zoneterapi. Normalpris kr. 460,- / Nu kr. 230,- Hvem er jeg: Jeg hedder Pia Hansen og uddannede mig i 1999 til massør. Jeg har siden arbejdet med massage både i min klinik i Langeskov, som Spa-terapeut hos Comwell Kellers Park i Brejning og i forskellige virksomheder. I 2005 blev jeg uddannet som negletekniker hos Magnetic. Jeg arbejder i øjeblikket kun i Shellak og neglelak. D. 14. december 2012 blev jeg færdig som lægeeksamineret Zoneterapeut. Hvad er zoneterapi? Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi påvirke organerne til at bedre kroppens funktion og dermed genoprette kroppens balance. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling. Zoneterapi har god effekt på følgende: * Hovedpine og migræne * Hormonal ubalance, PMS, uregelmæssige menstruationer og symptomer på overgangsalder * PCOS * Fordøjelsesproblemer * Bihuleproblemer * Følgesymptomer ved kronisk sygdom * Betændelse i led * Reducerer muskelsmerter   Helt generelt set bringer zoneterapi balance i din krops organisme: * Reducerer stress, spændinger og muskelsmerter * Forstærker kroppens naturlige helingsproces * Forbedrer søvn og forøger energi * Forbedrer blodcirkulationen * Bringer ligevægt i nervesystemet * Forbedrer immunsystemet * Stimulerer forstoppelse i organismen Zoneterapien har også vist sig særligt effektiv på følgende problemer hos spædbørn og børn: * Kolik * Øreproblemer * Astma * Allergi * Eksem Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Ekstra information

Skovvangsvej 3 5550 Langeskov21 70 65 81

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 270,-
værdi:
450,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få sunde og glade børn

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Børnezoneterapi inkl. nakke og skuldermassage ELLER øreakupunktur hos Vagners zOneklinik Fodtryk giver Modtryk, varighed i alt 60 min. Værdi kr. 450,-
" Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters behandling

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Du får:
- 60 minutters zoneterapi
- 30 minutters ansigtsmassage
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakunpunktur, massage eller zoneterapi

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Alle behandlingerne varer ca. 1 time. Vælg mellem:
- Zoneterapi med journalskrivning (299,-)
- Zoneterapi og skulder/nakkemassage (560,-)
- Zoneterapi og øreakupunktur (560,-)
"Værdibeviset udløber ikke pt. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide