1 måned i online malerskole

tilbuds-billede
74,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
50%

Deal fra 26/1-2021

Onlinemalerskolen.dk

Onlinemalerskolen er der, hvor læreren hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Onlinemalerskolen.dk deals

Yderligere beskrivelse

SPRING NU BARE UD I DET! Få ##70% ::50% %% rabat på 1 måneds medlemsskab i MEDLEMSKLUBBEN på onlinemalerskolen.dk - Normalpris kr. 149,- / NU kr. ##44::74%%,- Onlinemalerskolen er her, hvor jeg hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst. • Drømmer du om at kunne male dine egne malerier, men ved du ikke hvordan du starter op? • Eller står du med nogle problemer i maleriet du ikke kan løse? • Eller mangler du bare ny inspiration?   SÅ ER HJÆLPEN LIGE HER ! Du kan spare ##70% ::50% %% på 1 måneds medlemskab i onlinermalerskolens MEDLEMSKLUB. Normalprisen er på kr. 149,- / DU får det lige nu til kr. ##44::74%%,- I medlemsklubben tilbydes du nemlig følgende: • En ny undervisningsfilm / el. udfordring hver måned. Jeg vælger et tema som jeg tror alle vil have gavn af. • En brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål omkring dit maleri og hvor der løbende vil komme svar. • Medlemstilbud på div. tilbud fra farvehandleren og tilbud på workshops. • Et medlemshjørne, hvor kun medlemmer kan sparre med hinanden. • Feedback, i form af mail, på indsendte fotos af dine malerier. • Tips og fiduser, i form af små gratis videofilm eller tekster. • Kunstscenen, hvor du får oplysninger om nogle aktuelle udstillinger rundt om i landet, så du kan følge lidt med i, hvad der foregår i kunstverdenen. • Og så bliver du også en del af en sponsorfamilie, da de første kr. 22,- for hvert produkt du køber fra onlinemalerskolen, ubeskåret går til at hjælpe børn igennem Børnefonden. Så hvordan foregår det hele så helt præcist? Du betaler kr. 149,- hver måned (på nær den første som du får til en god pris) og beløbet bliver automatisk trukket hver måned fra din konto. Du er med så længe du ønsker det og kan til enhver tid melde dig ud igen. Jeg glæder mig til at hjælpe dig igang eller til at hjælpe dig videre med dine malerier!  

Ekstra information

40 42 86 83

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1998,-
værdi:
3995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 måneders onlinekursus i terapi

Mette Glargaard

Få et effektivt psykoterapi-onlinekursus, som kan give dig hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget mere.
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

Få indsigt i dig selv og hvem du er samt hjælp til hvordan du kan skabe mere flow i dit liv og få bedre livsbetingelser. Den Lille Tolkning foregår udelukkende som mail-session
"Værdibeviset gælder straks efter køb. . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 kørelektioner

Skanderborg: Bachmanns køreskole

Du får god og veltilrettelagt undervisning. Kørelærerne er opdateret på den nyeste teoretiske og tekniske viden og sørger for, at undervisningen følger alle lovkrav, så du bliver en dygtig bilist.
"Værdibeviset er gyldigt i 3 måneder fra købsdato. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide