1 måned i online malerskole

tilbuds-billede
74,-
Gå til tilbud
værdi:
149,-,-
50%

Deal fra 10/4-2020

Onlinemalerskolen.dk

Onlinemalerskolen er der, hvor læreren hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Onlinemalerskolen.dk deals

Yderligere beskrivelse

SPRING NU BARE UD I DET! Få ##70% ::50% %% rabat på 1 måneds medlemsskab i MEDLEMSKLUBBEN på onlinemalerskolen.dk - Normalpris kr. 149,- / NU kr. ##44::74%%,- Onlinemalerskolen er her, hvor jeg hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst. • Drømmer du om at kunne male dine egne malerier, men ved du ikke hvordan du starter op? • Eller står du med nogle problemer i maleriet du ikke kan løse? • Eller mangler du bare ny inspiration?   SÅ ER HJÆLPEN LIGE HER ! Du kan spare ##70% ::50% %% på 1 måneds medlemskab i onlinermalerskolens MEDLEMSKLUB. Normalprisen er på kr. 149,- / DU får det lige nu til kr. ##44::74%%,- I medlemsklubben tilbydes du nemlig følgende: • En ny undervisningsfilm / el. udfordring hver måned. Jeg vælger et tema som jeg tror alle vil have gavn af. • En brevkasse, hvor du kan stille spørgsmål omkring dit maleri og hvor der løbende vil komme svar. • Medlemstilbud på div. tilbud fra farvehandleren og tilbud på workshops. • Et medlemshjørne, hvor kun medlemmer kan sparre med hinanden. • Feedback, i form af mail, på indsendte fotos af dine malerier. • Tips og fiduser, i form af små gratis videofilm eller tekster. • Kunstscenen, hvor du får oplysninger om nogle aktuelle udstillinger rundt om i landet, så du kan følge lidt med i, hvad der foregår i kunstverdenen. • Og så bliver du også en del af en sponsorfamilie, da de første kr. 22,- for hvert produkt du køber fra onlinemalerskolen, ubeskåret går til at hjælpe børn igennem Børnefonden. Så hvordan foregår det hele så helt præcist? Du betaler kr. 149,- hver måned (på nær den første som du får til en god pris) og beløbet bliver automatisk trukket hver måned fra din konto. Du er med så længe du ønsker det og kan til enhver tid melde dig ud igen. Jeg glæder mig til at hjælpe dig igang eller til at hjælpe dig videre med dine malerier!  

Ekstra information

40 42 86 83

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 kørelektioner

Skanderborg: Bachmanns køreskole

Du får god og veltilrettelagt undervisning. Kørelærerne er opdateret på den nyeste teoretiske og tekniske viden og sørger for, at undervisningen følger alle lovkrav, så du bliver en dygtig bilist.
"Værdibeviset er gyldigt i 3 måneder fra købsdato. . . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1998,-
værdi:
3995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

3 måneders onlinekursus i terapi

Mette Glargaard

Få et effektivt psykoterapi-onlinekursus, som kan give dig hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget mere.
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
650,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vælg mellem øvede- eller introkursus

Birkerød: Bridgecenter Nordsjælland

Du kan enten vælge et introkursus (samme indhold begge dage), hvor du vil lære det hele fra bunden, eller du kan vælge to forskellige kursusdage for mere øvede, hvis du har spillet før og gerne have et brush-up.
"Gælder 12., 13., 19. eller 20. sep." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide