Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Permanent makeup

tilbuds-billede
2097,-
Ikke aktivt
værdi:
4195,-,-
50%

Deal fra 23/9-2015

Hjortshøj: Sasha Christensen

Få flotte nye bryn med permanent makeup.
Slip for at ordne din make up hver morgen, men se godt ud hele tiden uden det store arbejde det.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb og udløber ikke.
 
Se alle Sasha Christensen deals

Yderligere beskrivelse

FREMTIDENS MAKEUP! Spar 50% på nye bryn med permanent makeup hos certificeret linergist Sasha Christensen. Normalpris kr. 4195,- / NU kr. 2097,- Hos Sasha Christensen, certificeret linergist, kan du lige nu få HALV PRIS på nye bryn med permanent makeup (gælder for 1 optegning). Normalpris kr. 4195,- / NU kr. 2097,- Bemærk: Den efterfølgende optegning koster kr. 499,-, som betales direkte til Sasha Christensen. Permanent makeup er blevet meget mere naturligt og et velanset valg for kvinder i alle aldre og resultaterne taler deres eget ”naturlige sprog” - ofte kan du slet ikke se at kvinder har været under nålen – at bryn, eyeliner og læber er mere udtryksfuldt i form af kvinders egen naturlige skønhed. Et perfekt udseende giver følelsen af velvære og selvtillid. Uanset om du ønsker at rette op på det naturen ikke har gjort perfekt, ønsker at gøre den daglige "make-up" nemmere, eller du har mistet bryn eller vipper som følge af sygdom eller alder, er permanent make-up løsningen. Hvem får lavet permanent make-up? * kvinder i alle aldre fra 18 år. * kvinder der er lyse i hud og hår som ønsker at udtrykke/understrege de naturlige nuancer de har og derved opnå mere karakter. * kvinder med briller/kontaktlinser som har svært ved at se og lægge makeuppen perfekt. * livstilskvinden der skal se godt ud fra tidligt morgen til sen aften. * sportskvinder/aktive kvinder, uanset om de er til lands, til vands eller i luften og som ikke skal bruge tid og tanker på om deres makeup sidder perfekt – for det ved de at den gør. * kvinder som er allergiske overfor ”nutidens makeup produkter” kan med garanti og stor fornøjelse benytte permanent makeup. * kvinder som har været igennem et sygdomsforløb der har kostet al hårvækst i form af bryn og øjenvipper kan opnå virkelig flotte og naturlige resultater. Teknikken: Teknikken vi bruger hedder "hairstroke (3d)", hvilket betyder at pigmenten påføres som små hår ind imellem kundens eget bryn, for at give brynet et levende og naturligt look.   Fordele : - Du ved at din makeup er lavet af en professionel Linergist, specialiseret i permanent makeup. - ECURI permanent makeup kommer fra Holland og lever op til de krav/EU kontrol og den godkendelse der er fra sundhedsmyndighederne i Danmark. - Vi bruger kun EU godkendte farver, lavet til selv den mest sarte og allergiske hudtype, de indeholder ikke parfume, chrome, nikkel eller tilsætningsstoffer. Før behandlingen får du en professionel vejledning, hvor vi snakker om hvad dine mål/ønsker er og jeg kommer med forslag til hvad der vil være mest naturligt og karakterfyldt til netop din personlighed. Bemærk, at man ikke må være gravid. når man skal have lavet behandlingen. Vi vejleder i form og farve så helheden af ansigtet opnår det smukkeste resultat. Permanent makeup har en holdbarhed på 2 til 5 år, så det er en god investering. Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Ekstra information

Risvangsvej 16 8530 Hjortshøj21 29 94 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
700,-
rabat 29%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lash Lift og Browlamination med farve

Næstved: Natural Beauty By S

Med Lash Lift og Browlamination kan du helt undgå at bruge tid på at bukke vipper og påføre dem mascara, dine bryn sidder altid perfekt, og med en flot farve. Øjnene bliver smukt rammet ind, og de får et mere markeret udtryk.
" Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få de flotteste bryn med Brow Lamination

Egå: Skønhed og Fiskespa af Sabrina

Former og ændrer den retning brynet gror, så brynet kommer til at synes længere og fyldigere. Hvis du har lidt uens bryn, kan denne behandling ændre formen, så brynene synes mere ens.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1250,-
værdi:
2500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Permanent make-up

Emdrup: Beauty Clinique

Du vil spare en masse tid og penge, mens du nyder den perfekte form og farve på dine øjenbryn. Jeg som kosmetisk tatovør udfører Powder Brows, Hairstrokes og Hybrid Brows.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Pris gælder: 1 x Permanent makeup "Powder Brows". . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide