Homøopatisk behandling - genopret sundheden

tilbuds-billede
350,-
Gå til tilbud
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 22/5-2020

Hellerup: Homøopatisk Klinik v/Helge Jensen

Her får du en klassisk behandling med homøopati.
Denne behandlingform henvender sig til folk, der går og lider af et eller andet, det kan være alt lige fra noget fysisk som hovedpine/migræne, eksem eller tilbagevendende infektioner.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Homøopatisk Klinik v/Helge Jensen deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##70% ::50% %% på 1 klassisk homøopatisk behandling hos Homøopatisk Klinik v/Helge Jensen. Normalpris kr. 700,- DU FÅR DET TIL kr. ##210::350%%,- Homøopati henvender sig til dig, der går og lider af et eller andet, det kan være alt lige fra noget fysisk som hovedpine/migræne, eksem eller tilbagevendende infektioner. Det kan også være, at du føler dig følelsesmæssigt ude af balance eller har været ude for en oplevelse, som du ikke rigtigt kan komme over. Homøopati er en mild og effektiv behandlingsform for mange tilstande, sygdomme og lidelser. Grundlaget i den homøopatiske tilgang er, at hele mennesket behandles og ikke kun nogle få symptomer. Klassisk Homøopati bekæmper sygdomme og andre uhensigtsmæssige tilstande med homøopatisk medicin, der styrker den individuelle persons egne forsvarsmekanismer. Dette i modsætning til traditionel lægelig behandling, hvor store doser af medicin ofte bekæmper symptomer ved at undertrykke dem. Al homøopatisk medicin er fremstillet af naturlige forekomster, som udvælges f.eks. fra planter, mineraler eller dyr. I klassisk homøopati bruger man ofte kun én dosis til at klare et helt sygdomsforløb. Hos Homøopatisk Klinik v/Helge Jensen kan du lige nu få rabat på 1 klassisk homøopatisk behandling. Du betaler kr. ##210::350%%,- mod normalprisen på kr. 700,- Helge Jensen er uddannet i homøopati på skolen for klassisk homøopati i årene 1988-1991 i Danmark. Han har deltaget i flere kurser bl.a i London hos Jeremy Sherr. Han har desuden biopat uddannelsen fra 1985-1988, uddannet cand. scient. i kemi, deltaget i akupunktur, shiatzu og healingskurser, undervist i yoga og meditationsteknikker samt i kemi, biologi og fysik/kemi på VUC.  

Ekstra information

Ellemosevej 43 2900 Hellerup39 67 40 35

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kropsterapi

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.
" P.t. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Styrk dit immunforsvar med healing

København K: AboutMagic

Healing giver dig indre ro, større livslyst, ny energi og mere overskud i hverdagen, fordi healing løsner blokeringer på både det fysiske og psykiske plan. Hele formålet med healing er nemlig at skabe balance i dit energisystem og aktivere dine selvhelbredende kræfter.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters healing

Helsingør: Life of Spirit.

Healing er en overførelse af universel livsenergi, som overføres ved, at behandleren lægger hænderne forskellige steder på din krop og i din aura, således energien kan flyde.
"Værdibeviset udløber ikke og kan benyttes lige efter køb. . . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide