Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Professionel tandblegning

tilbuds-billede
1600,-
Ikke aktivt
værdi:
2990,-,-
46%

Deal fra 17/9-2017

Aarhus: Tandlæge Michael Bonde

Du får en individuelt fremstillet blegeskinne så den passer perfekt til dig og 3 tuber blegegel. Opalescences blegegel fås kun hos tandlægen. Blegningen skader ikke dine tænder eller tandkød.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Julegaveidé - byt i hele 2018.
 
Se alle Tandlæge Michael Bonde deals

Yderligere beskrivelse

Få ##57% ::46% %% rabat på tandblegning v/ Tandlæge Michael Bonde hos Skønhedseksperten. Normalpris kr. 2990,- FOR DIG kr. ##1280::1600%%,- Med en professionel tandblegning udført af tandlæge Mikael Bonde er dine tænder hvide i lang tid, og blegningen skader ikke dine tænder eller tandkød. Behandlingen bliver udført i wellness-omgivelser, og duften, lyden og fornemmelsen af tandlæge er ikke til stede.   Metoden hedder Opalescence og er en hjemmeblegegel som giver dig mulighed for at blege tænderne, når det passer dig, på en sikker, effektiv og skræddersyet måde. Tandlægen vil skabe en blegeskinne specielt til dig ud fra et aftryk af munden. Denne tilpasning er en del af grunden til, at Opalescences hjemmeblegegel er så effektiv. Opalescences blegegel fås kun hos tandlægen. Den klæbrige, tyktflydende gel vil ikke genere dit tandkød, men vil ved hjælp af kaliumfluorid bidrage til at forbedre mundens sundhed ved at styrke emaljen, mindske følsomhed, og give øget forebyggelse mod huller i tænderne. Dine tænder vil allerede være hvidere efter blot en enkelt nat, men forvent at se resultater i løbet af en uge. Opalscence smager friskt af mint og har ingen dårlig eftersmag. Du får: Indíviduel fremstillet blegeskinne så den passer perfekt til dig og 3 tuber blegegel.  

Ekstra information

Silkeborgvej 231 8230 Åbyhøj86 35 04 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
498,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Whitening Mousse med myntesmag

60 ml. pr. tube

Denne nye whitening mousse, er en mousse du bruger akkurat som du ville bruge mundskyl! Sprøjt blot moussen 2-3 gange i munden, gurgle i 10-20 sekunder, spyt ud, og børst derefter dine tænder!
"Gratis levering. Over 300 har købt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
579,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk tandrenser med ultralyd

Få renere tænder

Opladningstiden er 1 time og 30 minutter og har derefter nok strøm til 5 timers kontinuerlig brug. Den har 3 tilstande: Rengøringstilstand, normal tilstand og skånsom tilstand.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 159,-
værdi:
369,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tandpulver til tandblegning

Varighed: Nok til en uges forbrug

Med dette tandpulver få hvidere og smukkere tænder! Tandpulveret har en dejlig rensende effekt på dine tænder, og giver samtidig bedre mundhygiejne. Desuden fjerner pulveret enkelte pletter på dine tænder, giver dig god ånde, og lysner dine tænder i det hele taget!
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide