Vejen til et flot tandsæt

tilbuds-billede
1625,-
Gå til tilbud
værdi:
3250,-,-
50%

Deal fra 6/3-2023

Ved Ørstedsparken: Tandklinik KK

Tandklinik KK tilbyder nu 50 % rabat på en startpakke til Clear Aligner med konsultation, tandaftryk og 3d video.
DEAL pris kr. 1625,- Værdi kr. 3250,-

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet.
 
Se alle Tandklinik KK deals

Yderligere beskrivelse

Tandklinik KK tilbyder nu 50 % rabat på en startpakke til Clear Aligner med konsultation, tandaftryk og 3d video. DEAL pris kr. 1625,- Værdi kr. 3250,- Har du heller ikke det perfekte tandsæt? Det kan være en kosmetisk gene, men det kan bestemt også nedsætte din tandhygiejne, da det kan være svært at børste tænderne optimalt, når de ikke sidder korrekt, og hvis de ikke bliver ordentligt børstet, så opstår der let huller. Dårlig tandstilling kan desuden have indflydelse på dine tyggeegenskaber. Men uanset alder vil vi gerne have det perfekte smil, det giver Clear Aligner dig. Med denne deal får du en startpakke. Dealen indeholder: Konsultation Aftryk af tænder 3D video der viser det forventet resultat med Clear Aligner DEAL pris kr. 1625,- Værdi kr. 3250,- Bemærk: Der gives 10 % rabat på den efterfølgende behandling med Clear Aligner, hvis du vil købe denne. Clear Aligner Er vejen til et flot tandsæt uden en grim og meget synlig bøjle. Clear Aligner er en metode til, at regulere tænderne med en form for bøjle, men i modsætning til traditionelle bøjler  bruges der i behandlingen med Clear Aligner en aftagelig og gennemsigtig skinne. Skinnerne anvendes til at rette de forreste  6-8 tænder i munden, så tænderne får en lige tandstilling  inden for 3-9 måneder. I løbet af behandlingen skal du skifte mellem en række af skinner. Du skal have de enkelte skinner af Clear Aligner på tænderne i 2 uger ad gangen, hvorefter du skifter til den næste skinne i serien. Denne procedure bliver gentaget, indtil det ønskede resultat er opnået.  Skinnerne bliver specialfremstillet, så de kun passer til netop dit tandsæt, og flytter tænderne til den ønskede position. Lad Tandklinik KK gøre en kæmper forskel for dig og dine tænder.

Ekstra information

Skt. Peders Stræde 51, stuen tv. 1453 København K22 12 66 63

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1300,-
værdi:
2600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tandblegning

Ved Ørstedsparken: Tandklinik KK

Kaffe, rødvin og cigaretter kan give alvorlige misfarvninger på dine tæn-der. Med tandblegning kan du genvinde dit flotte hvide smil uden at skade din emalje. Du kan med denne deal vælge mellem: Tandblegning i klinik-ken eller hjemmetandblegning.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Pris gælder: Hjemmetand-blegning. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
579,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk tandrenser med ultralyd

Få renere tænder

Opladningstiden er 1 time og 30 minutter og har derefter nok strøm til 5 timers kontinuerlig brug. Den har 3 tilstande: Rengøringstilstand, normal tilstand og skånsom tilstand.
"Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
229,-
rabat 26%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bærbar genopladelig mundskyller

Kan oplades i enhver USB-kilde

Giver dig en forfriskende og ren mund fornemmelse. Den har 3 indstillinger og 4 hoveder, så du får et professionelt resultat. Ideel til at opretholde en sund mund og udføre en grundig tandrensning.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide