Naturligt ansigtsløft med øjenbehandling

tilbuds-billede
399,-
Gå til tilbud
værdi:
850,-,-
53%

Deal fra 26/10-2020

Østerbro: Beauty and health treatments.

110 min. afslappende og frisk ansigtsbehandling med cupping:
Naturligt ansigtsløft • huden renses • peeling • ansigtsmaske • dagcreme
Øjenbehandling: special øjenmaske • peeling • øjencreme

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Beauty and health treatments deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##67% ::53% %% på en øjenmassage samt et naturligt ansigtsløft med cupping hos Beauty & Health Treatments. Normalpris kr. 850,- HER & NU kr. ##279::399%%,- Ansigtet er vores visitkort udadtil. Tænk på, hvordan vi omtaler én, vi ikke lige husker navnet på, som hende med poser under øjnene eller ham med de buskede øjenbryn. Vi bider mærke i folks ansigt, deres udtryk eller mangel på samme. Beauty & Health Treatments tilbyder lige nu en øjenmassage samt et naturligt ansigtsløft med cupping som gør: * at blodcirkulationen forbedres * at musklerne slapper af * at huden strammes naturligt op * at man ældes langsommere * at rynker og grove linjer strækkes ud * at huden ser friskere ud Behandlingen sker ved hjælp af vakuum, dvs. undertryk, så blodgennemstrømningen og iltningen i huden øges. Dette sker ved at jeg påfører olie/creme for at gøre det muligt at massere med kopperne. Øjen-behandlingen indeholder en special øjenmaske, peeling og afsluttes med dagcreme og øjencreme. Behandlingen opstrammer, formindsker hævelser og poser samt mørke rande under øjenpartiet og efterlader dig med friskere øjne. Ansigts-behandlingen er en utrolig dejlig og effektiv behandling, som giver stort velvære og fornyet energi. Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer, væske- og fedtophobninger. Når disse ikke udrenses naturligt, kan det opleves som fedtophobninger, ødemer og hovedpine. Behandlingen indeholder: - naturligt ansigtsløft, der får hænge-ansigtet visket væk - huden renses og ser friskere ud - peeling og maske - afsluttes med dagcreme og øjencreme Alle der ønsker at få fjernet rynker i ansigtet, udtryksrynker og slap- hængende hud vil nyde denne afslappende behandling. Den giver straks synlige resultater - her er der ikke tale om - "en hurtig løsning". Åbningstid: Mandag og torsdag: 15.30 til 20.00 Tirsdag og onsdag: Lukket Fredag (kun i lige uger): 14.30 til 20.00 Lørdag og søndag: 10.00 til den sidste går    

Ekstra information

Rosendalsgade 8 2100 København Ø28 43 66 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
699,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: En times naturlig ansigtsløftning

København Ø: Beauty & Health

Japansk Lifting løfter og glatter dit ansigt og giver dig et naturligt yngre udseende ved brug af cremer, ansigtsmasker og stimulering af huden med akupressur og massager.
"Udløber ikke pt. Over 250 har købt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Øre lys behandling

Østerbro: Beauty & Health

Behandlingen løsner voks og andre stoffer i øret. Hermed er den bl.a. velegnet til kroniske infektioner, Bihulebetændelse; pandehulebetændelse, halsbetændelse, forkølelse og influenza.
"Over 200 har købt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øjenbehandling

Østerbro: Beauty & Health Treatments.

Speciel cupping øjenmassage, der ved hjælp af vakuum bl.a: Øger blodcirkulationen • Naturligt strammer huden op • Sikrer, at huden ældes langsommere • Får huden til at se friskere ud.
"Værdibeviset gælder ubegrænset tid p.t. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide