Professionel akupunkturbehandling

tilbuds-billede
250,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-
50%

Deal fra 14/8-2019

Skanderborg: Origo Akupunktur

Med dette tilbud kan du få smertelindring via akupunktur. Eksempler på det du kan få hjælp til er rygproblemer, museskader, smerter i nakke, skuldre, arm, ryg, knæ, hofter/lænd.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibevis har ingen udløbsdato. . .
 
Se alle Origio Akupunktur deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen til Origo Akupunktur Lige nu tilbyder Origo Akupunktur rabat på din første akupunkturbehandling, og du betaler kun kr. ##150::250%% mod normalprisen på kr. 500. Origo Akupunktur har mottoet: " Du må gerne tro på at noget virker, men det er bedre at du erfarer det og mærker forskellen med det samme" . Ofte kan meget få behandlinger ændre dit liv! Origo Akupunktur er en nyåbnet akupunktur klinik i Skanderborg. Et ønske om et mildere klima og en længere sommer har fået parret Vigdis Lysne og Bruno Aamo til at flytte fra Norge til Danmark. De er bosat i Skanderborg, arbejder ved Rygcenter Vester Allé i Århus og er nu klar til at modtage patienter i deres egen praksis i Skanderborg. Med over 50.000 akupunktur behandlinger gennem de seneste 15 år i Norge er tusindvis af patienter blevet hjulpet med Triggerpunkt akupunktur. Vigdis Lysne Uddannet sygeplejerske Certificeret akupunktør fra CBIATC, Beijing Cand. philol., hovedfag i filosofi (Universitetet i Tromsø) Kunstterapeut fra Sattva Kunstterapeutiske Institutt Medlem af Praktiserende Akupunktører Fuldtids akupunktør uddannelse fra CBIATC, Beijing (Basic og Advanced Course). Efteruddannelse fra Nor-disk Akupunkhøgturskole (Oslo). Bruno Aamo Uddannet sygeplejerske med videreuddannelse inden-for psykiatri Certificeret akupunktør fra CBIATC, Beijing Cand. mag. i filosofi (Universitetet i Tromsø) Instruktør i qi gong Medlem af Praktiserende Akupunktører Akupunktør uddannelse fra Scandinavian College of Traditional Chinese Medicine (København, Basic Course) og Nordisk Akupunkturskole, Oslo (Advanced Course). Fuldtids efteruddannelse fra CBIATC, Beijing. Begge er uddannet sygeple-jerske og har taget videreuddannelse og specialiseret sig indenfor akupunktur med henblik på smertelindring. Som nogle af de få i DK praktiserer de Triggerpunkt akupunktur, hvor de arbejder direkte med de områder, der skaber problemer for patienterne Eksempler på det du kan få hjælp til: Rygproblemer, Museskader, Smerter i nakke, skuldre, arm, ryg, knæ, hofter/lænd. Hos Origo Akupunktur er du i yderst professionelle hænder, og Vigdis Lysne og Bruno Aamo ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen i deres praksis.  

Ekstra information

Nis Petersens Vej 5 8660 Skanderborg72 40 66 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakupunktur mod rygestop eller vægtregulering

Sønderborg: Vagners zOneklinik

Øreakupunktur er en del af den ægyptiske medicin, som er flere tusind år gammel. Akupunktur betyder behandling med nåle og hensigten med akupunktur er, at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for at livsenergien Qi kan cirkulere frit, så der ikke kommer ubalance.
"Beviset har pt. ikke nogen udløbsdato - anbefales brugt inden 3 mdr. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker.
" Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Zoneterapi og øreakupunktur

Sønderborg: Vagners zOneklinik

Øreakupunktur er en del af den ægyptiske medicin, som er flere tusind år gammel. Akupunkturbehandling har til hensigt at skabe balance. Zoneterapi foregår ved trykbehandling under dine fødder og hjælper din krop til at genoprette sin naturlige balance.
" Beviset har pt. ikke nogen udløbsdato - anbefales brugt inden 3 mdr. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide