Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times individuel sexologsession

tilbuds-billede
325,-
Ikke aktivt
værdi:
650,-,-
50%

Deal fra 11/1-2022

Amager: Hanne Kaas.

Både til singler og par. Par kan fx opleve, at deres sexliv ikke længere fungerer optimalt. Singler ønsker måske at komme videre ovenpå efter et brud eller at lære at leve alene eller at finde den rette.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas Sexologisk rådgivning er både for dig, som er single eller har en partner, og lige nu tilbyder Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas halv pris på 1 times session. Du betaler derfor kun kr. ##195::325%% mod normalprisen på kr. 650. Hvorfor gå til en sexolog? I parforhold oplever mange mennesker på et eller andet tidspunkt, at deres sexliv ikke længere fungerer optimalt. Det kan skyldes en svær graviditet eller en voldsom fødsel, som gør at kvinden er bange for sex igen. Måske er det rejsningsproblemer, eller lysten der er forsvundet hos den ene eller måske begge parter. Det kan også være manglende orgasme eller hæmmethed omkring sex og onani. Når sexlivet og sexlysten ikke længere fungerer, kan det være en rigtig god ide at opsøge en kompetent sexolog.  Som single kan du få stor indsigt i dig selv, med besøg hos en sexolog Singler henvender sig ofte til en sexolog  fordi de fx gerne vil lære at komme videre ovenpå at brud, lære at leve alene eller forstå hvorfor de gang på gang løber ind i de forkerte partnere. Når man er single, er det oplagt at lære sig selv bedre at kende, finde ud af hvad man har lyst til, hvilke mønstre man tager med i parforhold fra gang til gang, hvad tænder man på, hvordan skal drømmepartneren være, hvordan finder man en kæreste, flirte tips osv osv. Hanne Kaas tror på at et velfungerende sexliv, alene eller to, er sundt for både krop og psyke. Du får mere selvtillid, bliver kærligere, bliver smukkere og småproblemer som vi alle støder ind i, virker mere overskuelige. Alle kan henvende sig, uanset alder, om man er single eller er par.  Hanne Kaas sætter en ære i at danne trygge og tillidsfulde rammer for sine sexolog sessions, så du kan trygt komme med dine problemer, hvad end de er, for her er ingen tabuer.    

Ekstra information

Hallandsgade 6 2300 København S22 42 44 34

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1195,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min. forholdsgenopbygning

Horsens: Make Me Better

Med denne deal, har du/I mulighed for at finde frem til, hvordan I bedst kan støtte hinanden, være der for hinanden og give plads til hinandens behov. Hver session er ca. 45 minutter.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide