1 times individuel sexologsession

tilbuds-billede
325,-
Gå til tilbud
værdi:
650,-,-
50%

Deal fra 29/11-2020

Amager: Hanne Kaas.

Både til singler og par.
Par kan fx opleve, at deres sexliv ikke længere fungerer optimalt.
Singler ønsker måske at komme videre ovenpå efter et brud eller at lære at leve alene eller at finde den rette.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Kan bruges lige efter køb. Se også deal på 1 1/2 times parterapi. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas Sexologisk rådgivning er både for dig, som er single eller har en partner, og lige nu tilbyder Sexolog & Parterapeut Hanne Kaas halv pris på 1 times session. Du betaler derfor kun kr. ##195::325%% mod normalprisen på kr. 650. Hvorfor gå til en sexolog? I parforhold oplever mange mennesker på et eller andet tidspunkt, at deres sexliv ikke længere fungerer optimalt. Det kan skyldes en svær graviditet eller en voldsom fødsel, som gør at kvinden er bange for sex igen. Måske er det rejsningsproblemer, eller lysten der er forsvundet hos den ene eller måske begge parter. Det kan også være manglende orgasme eller hæmmethed omkring sex og onani. Når sexlivet og sexlysten ikke længere fungerer, kan det være en rigtig god ide at opsøge en kompetent sexolog.  Som single kan du få stor indsigt i dig selv, med besøg hos en sexolog Singler henvender sig ofte til en sexolog  fordi de fx gerne vil lære at komme videre ovenpå at brud, lære at leve alene eller forstå hvorfor de gang på gang løber ind i de forkerte partnere. Når man er single, er det oplagt at lære sig selv bedre at kende, finde ud af hvad man har lyst til, hvilke mønstre man tager med i parforhold fra gang til gang, hvad tænder man på, hvordan skal drømmepartneren være, hvordan finder man en kæreste, flirte tips osv osv. Hanne Kaas tror på at et velfungerende sexliv, alene eller to, er sundt for både krop og psyke. Du får mere selvtillid, bliver kærligere, bliver smukkere og småproblemer som vi alle støder ind i, virker mere overskuelige. Alle kan henvende sig, uanset alder, om man er single eller er par.  Hanne Kaas sætter en ære i at danne trygge og tillidsfulde rammer for sine sexolog sessions, så du kan trygt komme med dine problemer, hvad end de er, for her er ingen tabuer.    

Ekstra information

Hallandsgade 6 2300 København S22 42 44 34

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Halvanden times hypnoterapi eller sjælerejse

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Hypnoterapi er en kombination af samtale-terapi og hypnose. Samtalen bruges til at afdække udfordringen/problemet, finde målet, hvad vil du gerne opnå. Denne del er helt identisk med coaching/samtale-terapi.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters coaching

Aarhus C: Massage Trivsel & Flow

Johannes finder i samarbejde med dig de redskaber, du skal bruge for udvikle dig eller genfinde dine kompetencer. Du kan komme med en konkret problemstilling, men coaching er også godt, hvis du ønsker at blive klogere på dig selv.
"Indtil 31. marts. Tirs og lør. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
650,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Mindfulness-coaching

Aarup: Dit Hele Liv

Glæd dig til: 30 min. for-samtale for at klarlægge dine behov og ønsker, samt dernæst 60 min. coaching session enten 1:1 eller over telefon. Det handler om, at du lever det liv som du drømmer om - at du finder og udnytter dit fulde potentiale.
"Indtil 1. maj. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide