Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Coaching-session

tilbuds-billede
375,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-
50%

Deal fra 28/12-2015

Odense: Anne-Dorte Wæver

Få 1 times coaching med råd og vejledning. Anne-Dorte Wæver hjælper dig ud på den anden side - til livfuldhed, lettelse og der hvor du kan se fremad igen uden tyngde og tvivl.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Anne-Dorte Wæver deals

Yderligere beskrivelse

Kender du den der følelse af utilfredshed og nagende tvivl - men ved ikke hvordan du kommer videre og hvad du kan gøre? Anne-Dorte Wæver tilbyder lige nu halv pris på din første coaching session, og du betaler blot kr. 375 for 1 time, hvor normalprisen er kr. 750. Har du fået tvivlen ind under huden og fylder den så meget, at du ikke kan komme af med den igen - så er det vist nu du skal tage fat og finde ud af hvilken retning dit liv skal tage. Anne-Dorte Wæver hjælper dig ud på den anden side - til livfuldhed, lettelse og der hvor du kan se fremad igen uden tyngde og tvivl. Er du i tvivl om: - dit parforhold? - om dit selvværd? - jobbet er det rigtige? - hvilken retning dit liv skal tage? - du er medspiller i eget liv? - at livet glider forbi dig? - hvem du er og hvad du kan? - hvorfor du er utilfreds og hvor det kommer fra? - hænger lidt med hovedet og aldrig er rigtig glad og tilfreds? Coaching er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i konkrete og specifikke udfordringer. I coaching handler det om “at gå på opdagelse”, åbne udviklingsmuligheder og skabe flow og sammenhæng ud fra de nuværende ressourcer. Coaching handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering. En coach kan populært kaldes en katalysator og sparringspartner, der hjælper, så der bliver overensstemmelse mellem, hvad man virkelig gerne vil og hvad man reelt gør. Benyt dig af dette tilbud og kontakt Anne-Dorte Wæver allerede i dag for tidsbestilling.

Ekstra information

Overgade 14, 2 th. 5000 Odense C27 28 73 35

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1300,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters hypnose og NLP

Hellerup: Mind-Rewind.dk

NLP betyder Neuro Lingvistik Programering og fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med.
"Er før set på deal til 650,-. . Julegaveidé - byt i hele 2019." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 397,-
værdi:
997,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters hypnose

Odense C: Aktiv Behandling

Bliv kvit med dårlige vaner, tanker eller handlemønstre med 90 minutters hypnose hos erfarne Aktiv Behandling i Odense. Hypnosen kan hjælpe med fobier, angst, sorg, ludomani, vægtproblemer, rygning, selvværdsproblemer og meget andet.
"Gælder til d. 9. feb. Tidsbestilling er påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 239,-
værdi:
399,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnotisk meditation

Søndersø: Forever Mindful

Kom ind til din inderste kerne og få løst op for de mentale barrierer, der bremser din positive udvikling. Kan bl.a. bruges i forbindelse med rygestop, spiseforstyrrelse, vægttab, angst m.m.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Tidsbestilling er påkrævet. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide