Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Coaching-session

tilbuds-billede
375,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-
50%

Deal fra 28/12-2015

Odense: Anne-Dorte Wæver

Få 1 times coaching med råd og vejledning. Anne-Dorte Wæver hjælper dig ud på den anden side - til livfuldhed, lettelse og der hvor du kan se fremad igen uden tyngde og tvivl.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Anne-Dorte Wæver deals

Yderligere beskrivelse

Kender du den der følelse af utilfredshed og nagende tvivl - men ved ikke hvordan du kommer videre og hvad du kan gøre? Anne-Dorte Wæver tilbyder lige nu halv pris på din første coaching session, og du betaler blot kr. 375 for 1 time, hvor normalprisen er kr. 750. Har du fået tvivlen ind under huden og fylder den så meget, at du ikke kan komme af med den igen - så er det vist nu du skal tage fat og finde ud af hvilken retning dit liv skal tage. Anne-Dorte Wæver hjælper dig ud på den anden side - til livfuldhed, lettelse og der hvor du kan se fremad igen uden tyngde og tvivl. Er du i tvivl om: - dit parforhold? - om dit selvværd? - jobbet er det rigtige? - hvilken retning dit liv skal tage? - du er medspiller i eget liv? - at livet glider forbi dig? - hvem du er og hvad du kan? - hvorfor du er utilfreds og hvor det kommer fra? - hænger lidt med hovedet og aldrig er rigtig glad og tilfreds? Coaching er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i konkrete og specifikke udfordringer. I coaching handler det om “at gå på opdagelse”, åbne udviklingsmuligheder og skabe flow og sammenhæng ud fra de nuværende ressourcer. Coaching handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering. En coach kan populært kaldes en katalysator og sparringspartner, der hjælper, så der bliver overensstemmelse mellem, hvad man virkelig gerne vil og hvad man reelt gør. Benyt dig af dette tilbud og kontakt Anne-Dorte Wæver allerede i dag for tidsbestilling.

Ekstra information

Overgade 14, 2 th. 5000 Odense C27 28 73 35

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
649,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters Fjern-clairvoyance

Hos Nina Stefani

Nogle gange har vi lyst til at noget bare skal løse problemerne for os – en guddommelig indgriben, men i mit arbejde fokuserer jeg på din selvudvikling - hvad du kan gøre noget ved, og hvordan. Jeg undersøger årsagen til dine udfordringer og hvad du kan gøre for at komme videre i dit liv.
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kropsterapi

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.
" P.t. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide