Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

1 times coaching session

tilbuds-billede
375,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
50%

Deal fra 17/2-2016

Frederiksberg: Anne-Dorte Wæver

Coaching er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i din konkrete og specifikke situation. Få hjælp til bl.a. parforholdet, jobbet, hvem du er eller hvilken retning dit liv skal gå.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har ingen udløbsdato.
 
Se alle Anne-Dorte Wæver deals

Yderligere beskrivelse

Kender du den der følelse af utilfredshed og nagende tvivl - men ved ikke hvordan du kommer videre og hvad du kan gøre? Anne-Dorte Wæver tilbyder lige nu halv pris på din første coaching session, og du betaler blot kr. 375 for 1 time, hvor normalprisen er kr. 750. Har du fået tvivlen ind under huden og fylder den så meget, at du ikke kan komme af med den igen - så er det vist nu du skal tage fat og finde ud af hvilken retning dit liv skal tage. Anne-Dorte Wæver hjælper dig ud på den anden side - til livfuldhed, lettelse og der hvor du kan se fremad igen uden tyngde og tvivl. Er du i tvivl om: - dit parforhold? - om dit selvværd? - jobbet er det rigtige? - hvilken retning dit liv skal tage? - du er medspiller i eget liv? - at livet glider forbi dig? - hvem du er og hvad du kan? - hvorfor du er utilfreds og hvor det kommer fra? - hænger lidt med hovedet og aldrig er rigtig glad og tilfreds? Coaching er en positiv, handlingsorienteret dialog, som tager udgangspunkt i konkrete og specifikke udfordringer. I coaching handler det om “at gå på opdagelse”, åbne udviklingsmuligheder og skabe flow og sammenhæng ud fra de nuværende ressourcer. Coaching handler ikke kun om at få ønsker indfriet, men også om bevidste fravalg, selverkendelse og prioritering. En coach kan populært kaldes en katalysator og sparringspartner, der hjælper, så der bliver overensstemmelse mellem, hvad man virkelig gerne vil og hvad man reelt gør. Benyt dig af dette tilbud og kontakt Anne-Dorte Wæver allerede i dag for tidsbestilling.

Ekstra information

Sankt Knuds Vej 36, 2 sal 1903 Frederiksberg27 28 73 35

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Healing eller kraniosakralterapi

Vejle: Skin & Soul

Med denne behandling får du mulighed for ikke længere at blive begrænset i dit liv af dine dårlige vaner, fobier eller andet, så du kan leve det liv, du ønsker.
"Indtil 1. april. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1300,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters hypnose og NLP

Hellerup: Mind-Rewind.dk

NLP betyder Neuro Lingvistik Programering og fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med.
"Er før set på deal til 650,-. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide