Bestseller: 75 minutters healingsmassage

tilbuds-billede
350,-
Gå til tilbud
værdi:
700,-
50%

Deal fra 31/5-2019

Odense: Change Your Life

Spændinger kan både være fysiske og psykiske og manifestere sig i ømme muskler, knuder, bekymringer og angst. Med en healingsmassage får du ryddet op i dem alle, så du kan genfinde den indre ro og tro på dig selv.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Over 300 har købt.
 
Se alle Change your life deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##65% ::50% %% på 1½ times healingsmassage hos Change your life i Odense. Normalværdi kr. 700,- / Din pris kr. ##245::350%%,- Er der for lidt nærvær og for mange udfordringer i dit liv? Så er healingmassage noget for dig. Healingmassage er en blid og nærværende massage som du enten kan bruge som ren wellness for krop, sind og sjæl. Eller du kan bruge healingmassage som en terapi form, hvor du kan arbejde med dig selv og de begivenheder, situationer, hændelser som din krop husker og som giver dig udfordringer i din hverdag. Massagen, skaber en dyb indre ro, hvor krop og følelser igen kan komme i kontakt med hinanden og i flow. Healingmassage kan hjælpe på bl.a. på stress, sorg, depression, angst, lavt selvværd og nærværs problemer. Uanset hvad du vil opnå med massagen, wellness eller terapi, skal du være hjertelig velkommen. Praktiske og etiske oplysninger: • Der masseres med mandelolie. Skulle du være allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse dette, når du bestiller tid. • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. En fuld healingmassage består af massage af skuldre, nakke og hovedbund samt massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som hører din problemstilling til. Bestil tid her: • Tlf.: 53 500 588 • Mail: mail@changeyourlife.dk • Online booking HER  

Ekstra information

Sundheds-Huset, Paarupvej 15 5210 Odense NV53 50 05 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Graviditetsmassage med fodbad og fodmassage

Odense: Change Your Life

Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene lindrer din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen.
"Varer i 90 minutter" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 282,-
værdi:
470,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times fysiurgisk massage

Ikast: Sjæl & Legeme Helsepartner

Fysiurgisk massage er en alternativ massageform som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Med 1 hel time vil behandleren hjælpe dig med at få øget bevægelighed i muskler og led, så ømhed og smerter aftager.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling med Rosenmetoden

Helsinge: Anne Thielst

60 minutters behandling som kan hjælpe med at opnå større indre ro og selvforståelse. Derudover hjælper den kroppen med at give slip på spændinger og genvinde dit fulde virkefelt samt få det fysisk bedre.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide