Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: 75 minutters healingsmassage

tilbuds-billede
350,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 30/11-2019

Odense: Change Your Life

Spændinger kan både være fysiske og psykiske og manifestere sig i ømme muskler, knuder, bekymringer og angst. Med en healingsmassage får du ryddet op i dem alle, så du kan genfinde indre ro og tro på dig selv.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Over 350 har købt. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Change your life deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##65% ::50% %% på 1½ times healingsmassage hos Change your life i Odense. Normalværdi kr. 700,- / Din pris kr. ##245::350%%,- Er der for lidt nærvær og for mange udfordringer i dit liv? Så er healingmassage noget for dig. Healingmassage er en blid og nærværende massage som du enten kan bruge som ren wellness for krop, sind og sjæl. Eller du kan bruge healingmassage som en terapi form, hvor du kan arbejde med dig selv og de begivenheder, situationer, hændelser som din krop husker og som giver dig udfordringer i din hverdag. Massagen, skaber en dyb indre ro, hvor krop og følelser igen kan komme i kontakt med hinanden og i flow. Healingmassage kan hjælpe på bl.a. på stress, sorg, depression, angst, lavt selvværd og nærværs problemer. Uanset hvad du vil opnå med massagen, wellness eller terapi, skal du være hjertelig velkommen. Praktiske og etiske oplysninger: • Der masseres med mandelolie. Skulle du være allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse dette, når du bestiller tid. • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. • Jeg er ikke tilstede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. En fuld healingmassage består af massage af skuldre, nakke og hovedbund samt massage af ryg, baller, ben, fødder, brystkasse, arme, hænder og mave. Der ligges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som hører din problemstilling til. Bestil tid her: • Tlf.: 53 500 588 • Mail: mail@changeyourlife.dk • Online booking HER  

Ekstra information

Sundheds-Huset, Paarupvej 15 5210 Odense NV53 50 05 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
700,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters healingmassage

Odense: Change Your Life

Efter 90 minutters healingmassage vil du opleve en ro i krop og sjæl. Blid massage og omsorgsfuld berøring løsner op og hjælper dig med at give slip på fortrængte følelser, der kan sidde i kroppen som spændinger og blokeringer.
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1½ - 3 timers kinesiologi

Middelfart: Balanceklinikken i Kinesiologi

Der arbejdes med at fjerne forskellige former for energiblokeringer, så kroppen kommer i balance, så den fungerer bedst muligt.
Hjælper bl.a. mod stress, træthed, dårligt humør og manglende selvtillid.
 
 
tilbuds-billede
pris 285,-
værdi:
390,-
rabat 27%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kombinationsbehandling af 4 behandlingstyper

Randers: Færgemanns Kropsterapi

Vælg mellem Fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi, Bindevævsmassage og Organmassage. Du sammensætter din behandling med den faglærte. Behandlingerne supplerer hinanden og giver mulighed for at behandle flere områder.
"Pt. ingen udløbsdato. . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide