Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Professionel tandblegning

tilbuds-billede
1199,-
Ikke aktivt
værdi:
2400,-,-
50%

Deal fra 17/9-2015

Odense SØ: Diamant Smil

Få fjernet misfarvninger på tænderne fra tobak, rødvin, kaffe og te og få et sundere og hvidere smil med en professionel tandblegning.
Dine tænder kan blive helt op til 14 nuancer lysere.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til 31. december. Julegaveidé - kan byttes indtil marts 2016. Fås også hos: downtown.dk
 
Se alle Diamant Smil deals

Yderligere beskrivelse

PROFESSIONEL TANDBLEGNING HOS DIAMANT SMIL I ODENSE - SKÅNSOM BEHANDLING UDVIKLET AF PROFESSIONELLE TANDLÆGER I en tidsbegrænset periode tilbyder Diamant Smil i Odense halv pris på en professionel tandblegning og din pris er blot kr. 1199 (normalpris kr. 2400). Værdibeviser udløber 31/12/15. Max 1 behandling/køb pr. kunde. Hos Diamant Smil bliver der taget professionel hånd om dig og dit resultat vil være flotte hvide tænder på bare et besøg .. Når du får foretaget en tandblegning, fjernes misfarvninger og pletter på tænderne, mørke og misfarvede tænder bliver med en behandling smukke og hvide igen, og det er helt smertefrit. Du får en effektiv behandling, som med garanti får dig til at smile.. Hos Diamant Smil i Odense tilbydes du en top professionel tandblegning, der genskaber dine tænders farve – Du får 100% Tilfredshedsgaranti og du er garanteret synlige resultater efter kun 1 times tandblegning. Metoden er den mest skånsomme kosmetiske tandbehandling der findes, og selve behandlingen foretages af en af de erfarne behandlere, som vil sikre dig et fantastisk smukt resultat. Tandblegnings teknologien er udviklet af professionelle tandlæger og du vil opnå minimum 6 nuancer lysere tænder på tandfarve skalaen. Hvordan virker det? Med en kombination af den effektive blegelampe samt blegegel får man i løbet af en time lysnet sine tænder. Blegemiddel aktiveres af speciallampen, som trænger ind i tandoverfladen og reagerer mod den misfarvede tandemalje. Geleen reagerer på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen IKKE angribes. Det er ikke selve emaljen man forandrer, men de farvede molekyler der sidder inde i emaljen og dentinen, det er vigtigt, at der intet forsvinder af emaljen. Fyldninger i kindtænder har ingen betydning for blegning. Sådan foregår en tandblegning hos Diamant Smil: Behandlingsforløbet gennemgås, og ved hjælp af en internationalt anerkendt farveskala, fastslår  du og personalet din nuværende tandfarve. Der indsættes en læbeholder som trækker dine kinder tilbage. Du får nu påsmurt blegemidlet, som aktiveres af blegelampen Personalet fjerner den overskydende gel og påfører et nyt lag blegemiddel efter halv tid. Til sidst fjernes geléen og afdækning og munden skylles derefter med vand. Læs evt. mere om spørgsmål og svar til behandlingen på hjemmesiden, hvor du også kan læse trustpilot kommentarer fra brugere, som er yderst tilfredse med behandling og resultat fra Diamant Smil i Odense.

Ekstra information

Bregnevej 15, Indgang B 5220 Odense SØ42 43 10 70

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tandblegning

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

Behandlingen varer 60 min. Du får påført en Gel fra ONLYSMILE, og dine tænder bliver derefter belyst med LED lys på den helt rigtige bølgelængde. Geleen sikre i kombination med LED lampens teknologi den høje effektivitet i behandlingen.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1300,-
værdi:
2600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tandblegning

Ved Ørstedsparken: Tandklinik KK

Kaffe, rødvin og cigaretter kan give alvorlige misfarvninger på dine tæn-der. Med tandblegning kan du genvinde dit flotte hvide smil uden at skade din emalje. Du kan med denne deal vælge mellem: Tandblegning i klinik-ken eller hjemmetandblegning.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling. Pris gælder: Hjemmetand-blegning. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 219,-
værdi:
619,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

3-i-1 tandpoleringsmaskine

Fjerner misfarvning fra mad, drikke og tobak

Den elektriske poleringsmaskine masserer tandkødet og polerer dine tænder ved hjælp af LED-sonic vibrationer og den er inkl. LED-lys i skaftet.
"Gratis levering. Strømforsyning: 1 x AAAA batteri. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide