Afspændingsmassage og teosishealing

tilbuds-billede
425,-
Gå til tilbud
værdi:
850,-,-
50%

Deal fra 5/8-2022

Lyngby og Virum: Jette de Summer-Brason

Forkæl dig selv med 60 minutters massage og teosishealing. Massagen giver din krop mulighed for at slappe af og healingen påkalder ærkeenglene og fjerner ubalancer i krop og sind.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Jette de Summer-Brason deals

Yderligere beskrivelse

Hos Jette de Summer-Brason kan du pt. få RABAT 60 min. afspændingsmassage inkl. teosishealing. Du betaler kun kr. ##298::425%%,- mod normalprisen på kr. 850,- Jeg har i dit sidste 25 år arbejdet terapeutisk og spirituelt med mennesker. Jeg har fra barns ben haft stærke åndelige oplevelser og kontakt med den anden verden og jeg oplever klardrømme, når noget vigtigt skal ske. Men for at kunne hjælpe mennesker optimalt skal man have jordforbindelsen iorden, det har jeg  bl.a. fået, ved at tage nogle af de uddannelser jeg har taget. • NLP-practitioner og hypnoterapeut hos Niclass Farup, Masterycoaching.dk • Afspændingspædagog ved Skolen for Kropsdynamik inkl. 3-års psykologi på højniveau samt uddannelse i kropsterapi • Astrolog med kurser på Irene Christensen Instituttet • Reikihealer ved Inge Kanstrup • Teosishealer ved Poul Skorpen • Tarotlægger gennem 22 år Jeg tilbyder lige nu RABAT på 60 min. afspændingsmassage inkl. teosishealing. Du betaler kun kr. ##298::425%%,- mod normalprisen på kr. 850,- MASSAGE Jeg starter med at spørge ind til hvad du gerne vil have massagen skal gøre for dig. Massagen kan gøre rigtig meget positivt, både fysisk og psykisk. Nogle har spændinger pga. fysisk overanstrengelse, andre fordi de sidder for længe foran computeren, og andre igen fordi de har nogle problemer de har svært ved at løse. Men uanset hvad der er i vejen, så vil massagen efter et lille stykke tid få dig til at føle dig bedre tilpas. Når du giver din krop mulighed for at slappe helt af, så kan der komme ideer til løsninger på problemer du måtte have, så der er rigtig mange sidegevinster ved at få massage. Jeg bearbejder dine muskler på en måde som påvirker det ubevidste nervesystem, så krop og sind slapper af i dybden. Udover "lærer" din krop og dit sind bedre, at modstå stress. Affaldsstoffer bliver transporteret væk med blodet og musklerne får mere ilt og fungerer bedre. Massagen øger dit velvære, giver dig bedre søvn, fjerner spændingshovedpine, stress, muskelsmerter og meget mere. TEOSISHEALING (Ærekeenglehealing) Jeg slutter altid en massage med heeling, hvor jeg påkalder ærkeenglene og kristusenergien, og holder hænderne på dine forskellige chakraer. Det du mærker er varme og ro. Du behøver ikke at tro på noget, det virker alligevel. Jeg har erfaring for, at massagen virker hurtigere og mere effektivt. Heelingen fjerner ubalancer i krop og sind. Min stærke intuition hjælper mig altid når jeg arbejder med mennesker. Bemærk: • Kan også benyttes på denne adresse: Nonnebakken 6, 2830 Virum Kontakt mig for tidsbestilling: • 50 94 91 56  

Ekstra information

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal 2880 Lyngby50 94 91 56

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1800,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Healing, clairvoyance og årshoroskop

Lyngby og Virum: Jette de Summer-Brason

Få mere klarhed i livet med Jette de Summer-Brason. Denne deal inde-holder: Afspændingsmassage/healing inkl. clairvoyance med tarotkort og et mundtligt årshoroskop. Varighed: 1½ time.
" Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
599,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Wellnessmassage med aromaterapi

Amager: Soulmassage

Trænger du til mere ro og balance i livet, ønsker du mere energi, døjer du med stress symptomer eller tankemylder. Prøv en wellnessmassage med aromaterapi og mærk forskellen.
"Pris er for 45 min. Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
725,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk ansigtsløft

Kirke Eskilstrup: Shiatsu Terapeut Vivi Lindegaard

Bruges specielt til ansigtsløftning uden kirurgi, som en sidegevinst har behandlingen også en lindrende effekt. Lider du af stress eller migræne, kan du mærke en tydelig effekt allerede efter den første behandling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide