Afspændingsmassage og teosishealing

tilbuds-billede
425,-
Gå til tilbud
værdi:
850,-,-
50%

Deal fra 24/3-2020

Lyngby og Virum: Jette de Summer-Brason

Forkæl dig selv med 60 minutters massage og teosishealing. Massagen giver din krop mulighed for at slappe af og healingen påkalder ærkeenglene og fjerner ubalancer i krop og sind.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Jette de Summer-Brason deals

Yderligere beskrivelse

Hos Jette de Summer-Brason kan du pt. få RABAT 60 min. afspændingsmassage inkl. teosishealing. Du betaler kun kr. ##298::425%%,- mod normalprisen på kr. 850,- Jeg har i dit sidste 25 år arbejdet terapeutisk og spirituelt med mennesker. Jeg har fra barns ben haft stærke åndelige oplevelser og kontakt med den anden verden og jeg oplever klardrømme, når noget vigtigt skal ske. Men for at kunne hjælpe mennesker optimalt skal man have jordforbindelsen iorden, det har jeg  bl.a. fået, ved at tage nogle af de uddannelser jeg har taget. • NLP-practitioner og hypnoterapeut hos Niclass Farup, Masterycoaching.dk • Afspændingspædagog ved Skolen for Kropsdynamik inkl. 3-års psykologi på højniveau samt uddannelse i kropsterapi • Astrolog med kurser på Irene Christensen Instituttet • Reikihealer ved Inge Kanstrup • Teosishealer ved Poul Skorpen • Tarotlægger gennem 22 år Jeg tilbyder lige nu RABAT på 60 min. afspændingsmassage inkl. teosishealing. Du betaler kun kr. ##298::425%%,- mod normalprisen på kr. 850,- MASSAGE Jeg starter med at spørge ind til hvad du gerne vil have massagen skal gøre for dig. Massagen kan gøre rigtig meget positivt, både fysisk og psykisk. Nogle har spændinger pga. fysisk overanstrengelse, andre fordi de sidder for længe foran computeren, og andre igen fordi de har nogle problemer de har svært ved at løse. Men uanset hvad der er i vejen, så vil massagen efter et lille stykke tid få dig til at føle dig bedre tilpas. Når du giver din krop mulighed for at slappe helt af, så kan der komme ideer til løsninger på problemer du måtte have, så der er rigtig mange sidegevinster ved at få massage. Jeg bearbejder dine muskler på en måde som påvirker det ubevidste nervesystem, så krop og sind slapper af i dybden. Udover "lærer" din krop og dit sind bedre, at modstå stress. Affaldsstoffer bliver transporteret væk med blodet og musklerne får mere ilt og fungerer bedre. Massagen øger dit velvære, giver dig bedre søvn, fjerner spændingshovedpine, stress, muskelsmerter og meget mere. TEOSISHEALING (Ærekeenglehealing) Jeg slutter altid en massage med heeling, hvor jeg påkalder ærkeenglene og kristusenergien, og holder hænderne på dine forskellige chakraer. Det du mærker er varme og ro. Du behøver ikke at tro på noget, det virker alligevel. Jeg har erfaring for, at massagen virker hurtigere og mere effektivt. Heelingen fjerner ubalancer i krop og sind. Min stærke intuition hjælper mig altid når jeg arbejder med mennesker. Bemærk: • Kan også benyttes på denne adresse: Nonnebakken 6, 2830 Virum Kontakt mig for tidsbestilling: • 50 94 91 56  

Ekstra information

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal 2880 Lyngby50 94 91 56

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1800,-
rabat 61%
Gå til tilbud Læs mere mere

Healing, clairvoyance og årshoroskop

Lyngby og Virum: Jette de Summer-Brason

Få mere klarhed i livet med Jette de Summer-Brason. Denne deal inde-holder: Afspændingsmassage/healing inkl. clairvoyance med tarotkort og et mundtligt årshoroskop. Varighed: 1½ time.
" Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks efter køb og udløber ikke. Man-fre kl. 10-20. . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters HypnoHealing massage

Glostrup: Clean Mind

Går du og døjer med tilbagevendende migræne eller andre kroniske smerter, så forkæl din krop med denne healingmassage, som indeholder både massage og konsultation.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Foregår på engelsk. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide