60 minutters tarotlæsning og årshoroskop

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
1400,-
75%

Deal fra 6/11-2018

Lyngby og Virum: Jette S. de Summer-Brason

Tarotkortenes billeder fortæller om modtagerens liv og bruges til at give svar på dine spørgsmål. Årshoroskop er et astrologisk bud på, hvad det næste år vil bringe, fx mht. kærlighed, bolig, økonomi og karriere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Julegaveidé - byt i hele 2019.
 
Se alle Jette S. de Summer-Brason deals

Yderligere beskrivelse

Hos Jette de Summer-Brason kan du pt. spare HELE ##83% ::75% %% på 60 min. tarotlæsning inkl. mundtlig årshoroskop. Du betaler kun kr. ##244::349%%,- mod normalprisen på kr. 1400,- Jeg har i dit sidste 25 år arbejdet terapeutisk og spirituelt med mennesker. Jeg har fra barns ben haft stærke åndelige oplevelser og kontakt med den anden verden og jeg oplever klardrømme, når noget vigtigt skal ske. Men for at kunne hjælpe mennesker optimalt skal man have jordforbindelsen iorden, det har jeg  bl.a. fået, ved at tage nogle af de uddannelser jeg har taget. • NLP-practitioner og hypnoterapeut hos Niclass Farup, Masterycoaching.dk • Afspændingspædagog ved Skolen for Kropsdynamik inkl. 3-års psykologi på højniveau samt uddannelse i kropsterapi • Astrolog med kurser på Irene Christensen Instituttet • Reikihealer ved Inge Kanstrup • Teosishealer ved Poul Skorpen • Tarotlægger gennem 22 år Jeg tilbyder lige nu ##83% ::75% %% rabat på 60 min. tarotlæsning inkl. mundtlig årshoroskop. Du betaler kun kr. ##244::349%%,- mod normalprisen på kr. 1400,- TAROTOPLÆG Tarotkort er et sæt magiske kort som har sit helt unikke billedsprog. Hvert kort har sin helt specielle betydning og der er et hav af oplæg. Jeg har udviklet mine egne oplæg gennem de mange år jeg har lagt kort. Du kan gennem tarot få nogle gode og konstruktive svar på nogle spørgsmål du måtte have. ASTROLOGI ... opfatter menneske og univers identiske, dvs. at de samme kræfter som virker i kosmos, er tilstede i mennesket. De kræfter der er i universet, i det øjeblik du fødes, kan ses i dit fødselshoroskop. I et ÅRSHOROSKOP kan du få set på de muligheder der er for dig det kommende år - bl.a. vedr. kærlighed, boligforhold, penge, arbejde samt meget mere. Min stærke intuition hjælper mig altid når jeg arbejder med mennesker. Bemærk: • Kan også benyttes på denne adresse: Nonnebakken 6, 2830 Virum Kontakt mig for tidsbestilling: • 50 94 91 56  

Ekstra information

Lyngby Hovedgade 39, 2. sal 2880 Lyngby50 94 91 56

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Clairvoyance session

Rødekro: Vigør Klinik

Clairvoyance kan hjælpe dig med råd og vejledning, og er et talerør til den åndelige verden. Du får 1 times sitting med en clairvoyant som har både klarsyn og klarhørelse, så hun både ser og hører beskeder fra den usynlige og åndelige verden.
"Gælder til d. 31. jan. Booking påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få lagt dit horoskop for 2019

Randers: Prinsesseslottet

Med årshoroskopet giver Kristina fra Prinsesse Slottet dig et overblik over dine energier og følelser i alle årets forskellige måneder, og det er med udgangspunkt i lige præcis dit liv og dine energier.
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
800,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters sjælerejse til tidligere liv

Odense NV: Change Your Life - Sundheds-Huset

Når du tager på en sjælerejse, kommer du med tilbage og gennemlever de årsager og oplevelser, der har præget dig. En sjælerejse vil give dig bedre forståelse af din adfærd, så du har bedre mulighed for at arbejde med dig selv og eventuelle problemstillinger, du måtte have i dag.
"Gælder helt til d. 1. mar 2019. Foregår vha. hypnose. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide