Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Gaveæske med 5 produkter

tilbuds-billede
559,-
Ikke aktivt
værdi:
3246,-,-
83%

Deal fra 19/10-2015

Fra Viper Venom Premium

Med dette tilbud får du en gaveæske, der indeholder en cleanser (ansigtsvask), en Face Mask (ansigtsmaske), en Day Creme (dagcreme), en Night Creme (natcreme) og en serum.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos DealSales
DealSales

Gratis levering.
 
Se alle Snake Viper Venom deals

Yderligere beskrivelse

Denne gaveæske med 5 forskellige ansigtsprodukter indeholder alt hvad du behøver i din daglige ansigtspleje rutine: Cleanser, ansigtsmaske, serum, natcreme og dagcreme, pakket i eksklusiv emballage. Produkterne indeholder slangegift, der modvirker rynker og holder din hud glat og finDenne gaveæske er baseret på Snake Viper Venom, hvilket betyder at produkterne indeholder slangegift, som hjælper til at stramme din hud op, modvirke rynker og holde din hud fin og glat. Gaveæsken inkluderer en ansigtsrens, ansigtsmaske, dagcreme, natcreme og serum. Produkterne er pakket i en eksklusiv gaveæske, så din produkthylde kommer til at se dyr og indbydende ud. Gaveæsken indeholder: Cleanser (ansigtsvask)Rensning af huden er en vigtig del af en hudpleje rutine. Det hjælper ikke kun imod forebygning af hud problemer, som f.ek.s akne, men det hjælper også imod at huden ældes før tid. Rensning sørger for at du får rene porerne, som gør din hud strammere og minimerer porerene i dit ansigt, hvilket betyder at mindre snavs og bakterier kan komme ind i porerene, og dermed forhindrer hud problemer. Ansigtsvasken bruges morgen og aften og skal tilføres på fugtig hud. Face Mask (ansigtsmaske)Ansigtsmasker er vigtige i forhold til at tilføre din hud fugt og holde den ren for urenheder. Ansigtsmasker beskytter din hud og hjælper de aktive ingredienser at trænge ind. Masker hjælper med at trække urenheder ud fra huden og fjerne døde hudceller. Ansigtsmasken kan bruges 1-3 gange om ugen, alt efter behov. Day Cream (dagcreme)En dagcreme er et godt fundament for at tilføre dit ansigt den fugt den har brug for. Vind og vejr kan hurtigt få din hud til at udtørre i løbet af dagen, og kan også forårsage for tidlig ældning af din hud. En god dagcreme som denne efterlader din hud frisk og hydreret. Påføres hver morgen efter rens og serum. Night Cream (natcreme)Natcreme er vigtig i forhold til, at det er her at huden kan hvile sig og ikke bliver påvirket at miljømæssige faktorer, som den gør i løbet af dagen. Natcreme er lidt drøjere og har mere substans end en dagcreme, hvilket også betyder at den er mere fugtgivende, plejende og hud opbyggende. Påføres hver aften efter din hud er blevet renset grundigt. SerumSerum er fantastisk under din dagcreme til at opbygge, pleje og beskytte din hud. Man skal ikke bruge særligt meget af gangen, og et lille pump er nok til hele ansigtet. Bruges hver morgen under din dagcreme. Alternativt om aftenen under din natcreme. DET FÅR DU: 1 stk. gaveæske med 5 ansigtsprodukter (1 stk. rensemælk, 1 stk. ansigtsmaske, 1 stk. dagcreme, 1 stk. natcreme, 1 stk. serum) DEALPRIS: 559 kr. inkl. levering Normalpris: 3.246 kr. inkl. levering Normalprisen er bekræftet af leverandøren d. 9. oktober 2015

Ekstra information

VIGTIGT: Når du har foretaget dit køb skal du ikke gøre yderligere. Varen bliver fremsendt til dig i henhold til leveringstiden i dette afsnit Prisen er inkl. levering til nærmeste postudlevering Din vare leveres med Post Danmark til den adresse, du har angivet i din profil BEMÆRK LEVERING UGE 45-46 Dit værdibevis bliver tilsendt pr. mail umiddelbart efter dit køb. Samtidig med udstedelsen af værdibeviset trækkes pengene på dit kreditkort. Du kan altid finde dine værdibeviser på din brugerprofil på www.dealsales.dk Dit værdibevis ændrer først status til ”Kupon er indløst” på din DealSales brugerprofil, når leverandøren har afsendt din vare Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre tilbud / rabatter OBS: DealSales.dk er kun formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes direkte til forhandleren mail: enquiries@cougarbeautyproducts.com - DealSales tager selvfølgelig det fulde ansvar for, at du modtager dit køb, og du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@dealsales.dk, så vil vi være behjælpelige, hvis du har spørgsmål Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret ved internetkøb. Hvis du ønsker at returnere varen, skal du selv betale returfragten. Varerne skal returneres til leverandøren i original/ubrudt emballage og ubrugt stand Levering over hele Danmark (brofaste øer + Bornholm) CougarBeautyhttp://www.cougarbeautyproducts.comAlbion Mills, Albion Road, Greengates 10 Bradford

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
349,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Silikonekropsbørste

Forbedrer blodcirkulationen og eksfolier huden

Når du eksfolierer, får du renset porerne og fjerner det øverste lag af døde hudceller. Samtidig stimulerer du også dannelsen af nye hudceller, og du får en hud, der ser dejlig frisk og sund ud.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 342,-
værdi:
760,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

4 skønne hudpleje- og makeupprodukter

Fra Clarins

Oplev den ultimative Clarins skønhedspakke med disse fire topkvalitetsskønhedsprodukter, der er designet til at transformere din skønhedsrutine. Disse produkter arbejder sammen for at give dig sund, næret og strålende hud.
" Gratis levering." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 235,-
værdi:
469,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Den ultimative skønhedspakke

Fra Nuxe

Du får en kombination af tre førsteklasses skønhedsprodukter, der garanteres at transformere din hudplejerutine. Disse produkter arbejder sammen sømløst for at give dig en sund, næret og strålende hud.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide