Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 min. telefon-clairvoyance

tilbuds-billede
295,-
Ikke aktivt
værdi:
750,-,-
61%

Deal fra 18/3-2017

Sind & Harmoni

Råd og vejledning, coaching, evt. psykoterapi, ritualer, og de nødvendige værktøjer til, at imødegå dine udfordringer på mest effektive måde, så du kan være skabende i en retning der stemmer overens med dine ønsker.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ikke nogen udløbsdato - anbefales dog, at det bruges inden 3 mdr. .
 
Se alle clairvoyanc deals

Yderligere beskrivelse

Hos Visdommenskilde kan du lige nu få 61% rabat på 60 min. telefon-clairvoyance. Betal kun kr. 295,- mod normalprisen på kr. 750,- Ønsker du klarhed og svar? En telefon-clairvoyance kan give dig konkret svar på dine aktuelle problemstillinger. Telefon-clairvoyance er en fuld session. Jeg starter med at viderebringe dig de budskaber, der er til dig og omkring dit liv, dine udfordringer lige nu, hvad årsagen er til dine udfordringer, dine kompetencer og muligheder. Med denne session vil jeg oplyse dig, hvilke perspektiver der vil åbne sig for dig, hvis du vælger, at følge de spirituelle råd og vejledning. Herefter vil vi fordybe os med de budskaber du har fået, og du kan stille alle de spørgsmål du har. Jeg vil give dig den afklaring du har behov for, så du ved hvilken vej du skal vælge. Kvaliteten af telefon-clairvoyancen er lige så højt som hvis vi sad fysisk overfor hinanden. Du vil opleve at dine behov bliver mødt med respekt og accept, og din session er udført yderst professionelt indenfor de etiske normer. Clairvoyance er en god løsning for dig, der ikke kan finde dit ståsted eller er forvirret med hensyn til valg, du står overfor. Clairvoyance er ikke kun et spørgsmål om at få endegyldige budskaber serveret, men i højere grad et fornuftigt redskab til at skabe ro og få vist vejen til nogle mulige løsninger, der kan skabe grund-fundament for dit eget valg, uanset hvad forholdet drejer sig om. En clairvoyance session er en god kombination med anden selvudviklings-proces, fordi fortrængte sider åbnes i det tempo, du som modtageren er parat til. Når du får budskaber så beslutter du dig for, om du vil følge disse eller om du hellere vil følge dit eget valg. Husk at alle valg og beslutninger har konsekvenser, også dem du ikke tager. Du skal være særlig opmærksom på, at udover din kanalisering, vil du få professionel råd og vejledning, coaching, evt. psykoterapi, ritualer, og alle de nødvendige værktøjer til, at imødegå dine udfordringer på mest effektive måde, så du kan være skabende i en retning der stemmer overens med dine ønsker, sådan som du fortjener det. Hvis du ønsker telefon-clairvoyance skal du: • Købe værdibeviset • Ringe og få en booking. • Fremsende et nyt billede af dig selv, hvor øjnene og ansigtet er tydeligt. pr. mail. • Dit givende navn, og hvis du har andre navne, skal du oplyse kun dit givende navn ved dåben. ( fornavn, mellemnavn, efternavn) • Fødselsdato dag/ måned/ årstal (dette er  frit valg). • Du bliver ringet op på det aftalte tidspunkt.  

Ekstra information

Skalhuse 5 9240 Nibe28 92 97 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
750,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fjern-Clairvoyance til mennesker eller dyr

Hele landet: Englegaardens Helsecenter og Henriette Roed

Det kan være frustrerende ikke altid at vide, hvorfor der opstår fx stress, angst, tristhed mm. hos vores kære kæledyr. Ved at kommunikere telepatisk med dyrene kan vi i de fleste tilfælde få svar og forstå, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores kæledyr. Pris er for 45-50 min.
" Værdibeløbet udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1800,-
værdi:
3000,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

Alt kigges igennem. Dvs. alle dine energier og optimering af disse, hvordan energierne har været med tidligere navne, hvordan de er med dit nuværende navn, og hvad du kan ændre dit navn til.
"Sessionen foregår enten via skype, facetime eller telefon med en varighed af ca. 2 timer. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1400,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 60 min tarotlæsning og årshoroskop

Lyngby og Virum: Jette S. de Summer-Brason

Tarotkortenes billeder fortæller om modtagerens liv og bruges til at give svar på dine spørgsmål. Årshoroskop er et astrologisk bud på, hvad det næste år vil bringe, fx mht. kærlighed, bolig, økonomi og karriere.
"Udvidet fortrydelsesret. Over 200 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide