Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 Shape-up Body Wraps

tilbuds-billede
69,-
Ikke aktivt
værdi:
199,-,-
65%

Deal fra 22/10-2015

Opstrammer huden på mave og lår

Body wrappen formindsker appelsinhud ved at at fugte og pleje dybt nede i huden. De er fyldt med en botanisk helende formel, som får wrappen til at levere en maksimal toning, forming og opstramning.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myplusclub

Levering: 19 kr.
 
Se alle body wraps deals

Yderligere beskrivelse

Denne body wraps utrolige formulering af hovedingredienserne gør at produktet hjælper til at tone og stramme din hud op. Med shape up body wrap får du resultater som holder. Ingredienserne i body wrappen hjælper dig, så du får en glat og sund hudoverflade. Body wrappen formindsker appelsinhud ved at at fugte og pleje dybt nede i huden. Disse body wraps er fremstillet som en fiberdug wrap, der er fyldt med en botanisk helende formel, som får wrappen til at levere en maksimal toning, forming og opstramning af din krop. Du bestemmer selv hvor du vil placere wrappen på din krop.    Deal-pakker: 2 stk - til 2 behandlinger - KUN 69 kr  4 stk - til 4 behandlinger - KUN 119 kr 6 stk - til 6 behandlinger - KUN 155 kr 10 stk - til 10 behandlinger - KUN 218 kr GUIDE: 1) Åbn pakken 2) Tag wrappen ud 3) Stram wrappen rundt om din krop (Hvor du har lyst) 4) Vent 50-60 minutter 5) Tag wrappen af 5) Gentag process efter 24 timer 6) Se resultater efter få dage!  Hvad du kan opnå med Shape Up Body Wraps: - Den opstrammer, toner og former huden.  - Body wrappen minimerer  appelsinhud. - Den er enkel og nem at anvende. - Progressive  resultater efter 3 behandlinger. - Body wrappen er lavet på naturlige ingredienser. Anbefaling: Vi anbefaler, at spise en sund og varieret kost i mens du bruger dette produkt. Produkt information: Materiale: PVC resin  Størrelse: Ca. 110 * 28.5cm      

Ekstra information

Prido.dk ApS Support@prido.dk 71992501 Toldboden 3, 1. sal. D

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 169,-
værdi:
679,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

Effektiv hudplejeenhed

Med LED-lysterapi

Oplev den transformative kraft af vores LED-lysterapi-enhed, designet til at forynge og revitalisere din hud med fordelene ved rød og blå lysterapi.
"Levering: 29,-." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsrulle af jade

Fjerner affaldsstoffer

Stenene i jade føles naturligt kølige på din hud, og det både beroliger og er behageligt. Det er også derfor, den over 1000 år gamle teknik stadig bruges i dag. Når du øger blodcirkulationen, fjernes affaldsstofferne fra huden, og du giver dermed din hud mere lød og liv.
"Gratis levering. Mængderabat." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
409,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Strips til tandblegning

28 stk.

Med disse tandblegningsstrips kan du få hvidere tænder i løbet af kort tid. De gør ingen skade på dine tænder, og så er de super nemme at bruge. Du får 14 stk. til overmund og 14 stk. til undermund.
"Gratis levering. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide