Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Japansk Facelift

tilbuds-billede
300,-
Ikke aktivt
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 9/11-2015

Helsingør: Life of Spirit.

Med dette tilbud får du et Japansk Facelift, der løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler, dermed får ansigtshuden mere blodgennemstrømning, som giver en smukkere glød og udstråling.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Rabattenidag.dk

Skal bruges indenfor 60 dage.
 
Se alle Life of Spirit deals

Yderligere beskrivelse

Giv dit ansigt ny glød, og slip af med stress og anspændthed, eller giv dig selv en gang forkælelse.   Metoden er udviklet i Japan, og bygger på de nyeste hud- og vævs opstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, zoneterapi, akupressur samt lymfedrænage.   Japansk Facelift er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder, som virker forebyggende, og afbalancerende på hele kroppen. Japansk Facelift løfter, glatter og afspænder ansigtets muskler, dermed får ansigtshuden mere blodgennemstrømning, som giver en smukkere glød og udstråling. Samtidig drænes ansigtet for væskeophobninger, så misfarvninger og poser under øjnene mindskes.   Japansk Facelift behandler ikke bare ansigtet, men også resten af kroppen Japansk facelift virker forebyggende og kan reducer ansigtet linjer og rynker. Selv om behandlingen kun foregår i ansigtet, har den også en gavnlig stimulerende effekt på hele din krop via reflekszoner og akupunkturpunkter med forbindelse til hormonsystem og organer.   Du får også en lækker algemaske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage, ansigtszoneterapi, fodmassage og massage i ansigtet med Himalayasalt sten   Fordele ved Japansk Facelift: Stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver Hudpleje med stimulerende massage, samt rensende og nærende masker. Afspænder ansigtet Super afstressende effekt på krop og sjæl Terapeutisk virkning ved nedsat bevægelighed i ansigtsmuskler, ansigtslammelser  Alle plejeprodukter, mineralmasker og olier er rent økologiske  

Ekstra information

Sudergade 3 C3000 Helsingør23321491

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
900,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters Ayurvedisk detox

Østerbro: Mind, Body and Soul

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel ayurvedisk (traditionel indisk) teknik, der styrker og løfter ansigts-musklerne og styrker huden.
 
tilbuds-billede
pris 449,-
værdi:
899,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters kosmetisk ansigtsbehandling

Farum: Medical Acupuncture

Lige nu tilbyder Medical Acupuncture 75 min. kosmetisk ansigtsbehandling med akupressurmassage kombineret med akupunktur. Denne behandling er virkelig god mod uren hud og rynker.
"Pt. ingen udløbsdato. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide