Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fotografering

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
995,-,-
85%

Deal fra 1/12-2015

Odense: Christian Thøgersen

- 1,5 times fotografering for op til 5 personer.
- Billeder og print kan efterfølgende købes.
- Fotografen er anmelderrost.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Fotograf Christian Thøgersen deals

Yderligere beskrivelse

Julefotografering hos fotograf Christian Thøgersen - Din fotograf i Odense. Du får hele 85% rabat og betaler kr. 149 (normalpris kr. 995). Få lavet årets julegave i professionelt fotostudio hos fotograf Christian Thøgersen i Odense C. Måske skal kæresten overraskes med et smagfuldt bouduirfoto? Eller skal årets julegave til bedsteforældrene være et super billede af børnebørnene? Der er mulighed for forskellige opstillinger og tilbuddet er for op til 5 personer. Om tilbuddet: Du får 1,5 time i studiet og ca. 20-30 minutters fotografering for op til 5 personer. Herefter sætter I jer med fotografen ved computeren og kigger billederne igennem, så du har ?mulighed for, at udvælge de billeder du ønsker at købe. Det er efterfølgende muligt at købe digitale billeder som koster kr. 200 samt bestille flotte print, se priser på print på papir, glas, lærred mm. HER. Om fotograf Christian Thøgersen Christian Thøgersen er en professionel og kreativ fotograf, der har arbejdet som selvstændig i mange år. Hans tilgang til billeder er, at de skal fange og involvere dem, der ser på dem. Billeder skal sige mere end 1000 ord - uanset om motivet er bruden, der lytter til bryllupstalen, eller det lille barn, der lige er blevet døbt. ?Fotograf Christian Thøgersen har eget studie, men tager også billeder on location, hvor han bruger omgivelserne som billedernes kulisse. Læs her et udpluk af hvad kunder skriver: Louise : Fik taget billeder af tre drenge, hvoraf den ene kun er 3 måneder og det blev bare til så utroligt mange fede billeder!! Eneste minus var, at det var temmelig svært at vælge imellem så mange gode billeder:-) Rikke : Har i dag fået taget billeder af min datter, og var en rigtig god oplevelse, Super søde mennesker, venlige og hjælpsomme og så får man bare nogle fantastiske billeder. Kan varmt anbefales Søren : God afslappet atmosfære der får en til at løsne op, hvilket har resulteret i nogle rigtig gode billeder. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang. Tanja : Fantastisk flotte billeder af min datter. Cool og afslappet atmosfære. Sød og dygtig fotograf. Kan kun anbefales Ditte : Rigtig fin fotosession med nogle fantastiske fotos med hjem i tasken. Vi kommer helt sikkert igen..  

Ekstra information

Wichmandsgade 7 5000 Odense C50 90 37 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 49,-
værdi:
450,-
rabat 89%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bondoir-fotografering og 60 minutters gennemgang

Odense: Christian Thøgersen

Eet flot sensuelt billede, hvor der leges med lys og skygger. Det er en god gave til din partner eller til at øge din selvtillids hos dig selv. Du får en ny og en helt anden positiv oplevelse af din egen sensualitet.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 40,-
værdi:
450,-
rabat 91%
Gå til tilbud Læs mere mere

1,5 times fotografering i studie

Odense: Christian Thøgersen

Christian Thøgersen holder til i et stort moderne fotostudie i landlige omgivelser, hvor mulighederne er mange for flotte stilede billeder. Her kan leges med lyset på de gamle lofter, eller laves flotte billeder i den smukke gamle have.
" Ingen udløbsdato. Tidsbestilling på telefon. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
1195,-
rabat 83%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters professionel fotografering

Kolding: Fotograf Tina Poder

Hvad end du ønsker at samle hele familien, børnebørnene, børnene, studenten, den kommende mor eller veninderne, står fotograf Tina Poder klar bag linsen til at forevige netop det billede, du ønsker at gemme for eftertiden.
" Indtil 1. feb. 2025. 1 stk. 13 x 18 cm print. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide