Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Fotografering

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
995,-,-
85%

Deal fra 1/12-2015

Odense: Christian Thøgersen

- 1,5 times fotografering for op til 5 personer.
- Billeder og print kan efterfølgende købes.
- Fotografen er anmelderrost.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Fotograf Christian Thøgersen deals

Yderligere beskrivelse

Julefotografering hos fotograf Christian Thøgersen - Din fotograf i Odense. Du får hele 85% rabat og betaler kr. 149 (normalpris kr. 995). Få lavet årets julegave i professionelt fotostudio hos fotograf Christian Thøgersen i Odense C. Måske skal kæresten overraskes med et smagfuldt bouduirfoto? Eller skal årets julegave til bedsteforældrene være et super billede af børnebørnene? Der er mulighed for forskellige opstillinger og tilbuddet er for op til 5 personer. Om tilbuddet: Du får 1,5 time i studiet og ca. 20-30 minutters fotografering for op til 5 personer. Herefter sætter I jer med fotografen ved computeren og kigger billederne igennem, så du har ?mulighed for, at udvælge de billeder du ønsker at købe. Det er efterfølgende muligt at købe digitale billeder som koster kr. 200 samt bestille flotte print, se priser på print på papir, glas, lærred mm. HER. Om fotograf Christian Thøgersen Christian Thøgersen er en professionel og kreativ fotograf, der har arbejdet som selvstændig i mange år. Hans tilgang til billeder er, at de skal fange og involvere dem, der ser på dem. Billeder skal sige mere end 1000 ord - uanset om motivet er bruden, der lytter til bryllupstalen, eller det lille barn, der lige er blevet døbt. ?Fotograf Christian Thøgersen har eget studie, men tager også billeder on location, hvor han bruger omgivelserne som billedernes kulisse. Læs her et udpluk af hvad kunder skriver: Louise : Fik taget billeder af tre drenge, hvoraf den ene kun er 3 måneder og det blev bare til så utroligt mange fede billeder!! Eneste minus var, at det var temmelig svært at vælge imellem så mange gode billeder:-) Rikke : Har i dag fået taget billeder af min datter, og var en rigtig god oplevelse, Super søde mennesker, venlige og hjælpsomme og så får man bare nogle fantastiske billeder. Kan varmt anbefales Søren : God afslappet atmosfære der får en til at løsne op, hvilket har resulteret i nogle rigtig gode billeder. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang. Tanja : Fantastisk flotte billeder af min datter. Cool og afslappet atmosfære. Sød og dygtig fotograf. Kan kun anbefales Ditte : Rigtig fin fotosession med nogle fantastiske fotos med hjem i tasken. Vi kommer helt sikkert igen..  

Ekstra information

Wichmandsgade 7 5000 Odense C50 90 37 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 40,-
værdi:
450,-
rabat 91%
Gå til tilbud Læs mere mere

1,5 times fotografering i studie

Odense: Christian Thøgersen

Christian Thøgersen holder til i et stort moderne fotostudie i landlige omgivelser, hvor mulighederne er mange for flotte stilede billeder. Her kan leges med lyset på de gamle lofter, eller laves flotte billeder i den smukke gamle have.
"Udvidet fortrydelsesret Ikke nogen udløbsdato. Tidsbestilling på telefon." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

500 kroner til fotoopgaver

Nærum: Jasper Simonsen Fotografi

Uanset opgavens art og omfang er der blik for såvel helheden som de små detaljer i det visuelle udtryk, så kunden altid får et billede der både teknisk og kreativt rammer plet.
"Værdibeviset gælder straks efter køb. . . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 799,-
værdi:
1615,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gruppebillede for op til 10 personer

Vejle: Hansen Fotografi

Saml op til 10 pers. til et gruppebillede, det kan evt. være alle generationer i familien, det kan være alle børn- & oldebørn osv. Du får fotografi-sessionen samt et billede str. 24 x 30 cm.
"Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide