Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Gense salt- & peberkværn

tilbuds-billede
149,-
Ikke aktivt
værdi:
299,-,-
50%

Deal fra 17/12-2015

I højglans: Fås i 3 forskellige farver.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos Whatelse

Levering: 49,- Returneres frem til den 3. januar 2016.
 
Se alle Gense salt og peberkværn deals

Yderligere beskrivelse

Opgrader køkkenudstyret med de flotte og funktionelle krydderikværne fra Gense, som kommer i 3 elegante farver og har keramisk kværnværk. Den klassiske og dekorative kværn i højglans er fra det velrenomerede Gense, som er Skandinaviens største leverandører af bestik og er kongelig hofleverandør til det svenske hof. Salt- og peberkværnen er belagt med 6 lag slidstærk lak, så kværnen holder sig flot, selv efter lang tids brug. Kværnværket er af keramik, og kan derfor bruges til både salt og peber, da keramik ikke ruster, når det kommer i kontakt med salt. Der medfølger både et 'S' og et 'P' til toppen af kværnen, så du nemt kan angive, om kværnen bliver brugt til salt eller peber. Vælg 1 eller 2 kværne Størrelsen gør den perfekt både til madlavning og til at bruge ved middagsbordet. Du kan vælge at købe blot 1 kværn eller - til en yderligere reduceret pris - erhverve dig 2 styk. Køb to kværne af samme farve eller kombinér 2 forskellige farver, og brug dem som et komplet kværnsæt til salt og peber, som med garanti vil pynte på bordet. Om du vælger sort, hvid eller rød, en eller to kværne, har du med de flotte kværne fra Gense altid friskkværnet salt og peber til dine retter. Produktspecifikation: Højde: 25 cm Materiale: Bøgetræ 6 lags piano lak Kværnværk: keramisk 25 års garanti på kværnværket Top med "S" og med "P" medfølger Kan bruges til både salt eller peber Farver: Sort, hvid eller rød højglans Ved køb af 1 stk. kværn Normalpris: kr. 299,-. Kampagnepris: kr. 149,- Ved køb af 2 stk. kværn Normalpris: kr. 598,-. Kampagnepris: kr. 269,- NB! Skal dette være en julegave, beder vi dig foretage din bestilling senest den 11. december, da vi dermed kan garantere at pakken når frem inden jul. Gaven kan ombyttes og returneres frem til den 3. januar 2016.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
89,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 3-i-1 multifunktionel grøntsagsskræller

Skarp knivsæg, der skærer pænt

Højkvalitets silikone og rustfrit stålbladmateriale, sundt, farveløst og ikke-giftigt. Der er en udhulningsanordning ved siden af, som kan graves og hænges, og designet opfylder daglige behov. Den midterste roterende knap muliggør let og fri skift.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
99,-
rabat 20%
Gå til tilbud Læs mere mere

Labels til opbevaringsglas

5 ark med 8 labels

Sjove labels til dit hjemmelavede syltetøj, kryddersnaps. Sæt dem på dine gæsters glas, så de nemt kan finde deres plads ved bordet. De er af genanvendeligt plast og sættes fast ved at fugte bagsiden.
"Levering: 29,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 29,-
værdi:
79,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Silikonelåg

Diameter ca. 70 mm.

Bevar oliven, bønner, majs og alt andet indhold i glasset eller dåsen, når du hælder væden fra. Sæt dette bløde og fleksible låg på dåsen/glasset – og vend bøtten på hovedet.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 59,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide