1 times tarot-oplæsning

tilbuds-billede
400,-
Gå til tilbud
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 10/9-2019

Gadstrup: Livsglædecentret v/ Sanne Mikaela Bazlamit

Tarotkort er sjælens spejl. Du kan bruge kortene til at få svar på alt mellem himmel og jord. Du kan spørge om alt: Arbejde, bolig, kærlighed, familie, vækst og personlig udvikling. Hvis du ikke lige har et specifikt spørgsmål, så lad kortene vise dig den vigtigste besked for dit liv lige nu.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle Livsglædecentret deals

Yderligere beskrivelse

Livsglædecentret v/ Sanne Mikaela Bazlamit tilbyder lige nu rabat på en times Tarot-oplæsning, din pris er derfor kun kr. ##260::400%% (værdi kr. 800). Tarotkort. En af hverdagens undere. 78 ”venner” venter på at give dig svar på det du ønsker. Tarotkortene er et fantastisk stærkt arbejdsredskab. Kortene er præcise og seriøse. Tarotkortene er sjælens spejl. Du kan bruge kortene til at få svar på alt mellem himmel og jord. Du kan spørge om alt: Arbejde, bolig, kærlighed, familie, vækst og personlig udvikling. Hvis du ikke lige har et specifikt spørgsmål, så lad kortene vise dig den vigtigste besked for dit liv lige nu. Tarot er anden måde at anskueliggøre dine spørgsmål på. Tarotkortene er billeder, der vækker nogle forunderlige ting i dig. Tarot er en samtale mellem dig og mig, som tager udgangspunkt i spørgsmål, du stiller, og de kort du trækker. Du blander kortene og trækker selv de kort, du skal bruge for at få svar på dine spørgsmål. Der vil kun komme det frem, som du er parat til at tage stilling til. Terapeutisk tarot handler det ikke om at spå fremtiden eller at give dig endegyldige svar. Terapeutisk tarot er med til at give dig indblik i, hvordan situationen er, og hvordan du bedst tackler den. Du vil finde styrke til at bryde det, der holder dig fast i et uhensigtsmæssigt handlingsmønster. Læs mere om Sanne HER .  

Ekstra information

Brøndvejen 5, Salløv 4621 Gadstrup40 95 88 75

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1800,-
værdi:
3000,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

En navneskiftsession er der hvor alt kigges igennem. Dvs. alle dine energier og optimering af disse, hvordan energierne har været med tidligere navne, hvordan de er med dit nuværende navn, og hvad du kan ændre dit navn til.
"Sessionen foregår enten via skype, facetime eller telefon med en varighed af ca. 2 timer. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1400,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tarotlæsning og årshoroskop

Lyngby og Virum: Jette S. de Summer-Brason

Tarotkortenes billeder fortæller om modtagerens liv og bruges til at give svar på dine spørgsmål. Årshoroskop er et astrologisk bud på, hvad det næste år vil bringe, fx mht. kærlighed, bolig, økonomi og karriere.
"Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
500,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times coaching

Lyngby: Jette Sigaard de Summer-Brason

Coaching er et fantastisk redskab til at fjerne de blokeringer, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig. En god metode til at opnå bl.a. løsning af problemer i dit liv, ændringer af uhensigtsmæssig adfærd, bedre selvværd og få større indsigt i dig selv og dine behov m.m.
"Ingen udløbsdato. Forsættes behandlingen gives de næste 3 behandlinger til 300,- pr. gang. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide