90 minutters slanke- og varmebehandling

tilbuds-billede
435,-
Gå til tilbud
værdi:
725,-,-
40%

Deal fra 12/2-2024

Odense: Holistisk Kurklinik

Med dette tilbud er du sikret en effektiv, behagelig og afslappende slankebehandling, der består af 2 dele: 45 minutters TEI slankebehandling samt 45 minutters infrarød varmeterapi. Vælg mellem 21 områder.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks efter køb og udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Holistisk Kurklinik deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Holistisk Kurklinik i Odense, hvor du lige nu kan få ##61% ::40% %% rabat på en Kombinations slankebehandling med infrarød varmeterapi og TEI slankebehandling, pris kun kr. ##283::435%% (værdi kr. 725). Med dette tilbud er du sikret en effektiv, behagelig og afslappende slankebehandling, der består af 2 dele: 45 minutters TEI slankebehandling samt 45 minutters infrarød varmeterapi. TEI slankesystemet er en generation for sig, inden for elektronisk muskelstimulation, der bygger på en revolutionerende teknologi.  Der er mulighed for at få behandling inden for 21 områder, sammen finder du og din behandler ud af hvilken der passer dig bedst. Vælg mellem: Blød cellulite Hård cellulite Ødemisk cellulite Opstramning Intens opstramning Vanddrivende Efter fødsel Figurformning Muskeltoning Afslappende Lymfedrænage Fedtdrænage Muskelafslappende TENS Reducerer/ fjerner smerter Lokale fedtansamlinger Fedtansamlinger Cirkulationsproblemer Øget forbrænding Passiv muskeltræning Afslappende - anstrengt muskulatur Sekvens muskeltræning Infrarød varmeterapi fungerer næsten som en tur i et solarium, men her er det den indre skønhed og energi, der er i fokus. Du ligger behageligt og dejligt i maskinen, der afgiver en behagelig varme, der supplerer den kropsenergi, som er så nødvendig for os. Det føles afslappende og opfriskende på en og samme tid. Ved varmeterapi kan du bl.a. opnå: Smertelindring Afgiftning og udrensning Pænere og mere levende hud Øget blodcirkulation Bedre kondition Kalorieforbrænding med slankevirkning Øget smidighed Heling af skader Afstresning Øget psykisk og fysisk velbefindende Benyt dig af tilbuddet og bestil tid online i dag, hos Holistisk Kurklinik er du i professionelle hænder og personalet ser frem til at byde dig velkommen.

Ekstra information

Middelfartvej 115 A 5200 Odense V40 82 12 20

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters shiatsumassage

Odense: Holistisk Kurklinik

Shiatsumassage påvirker blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, beroliger og ophæver blokeringer, der hindrer et naturligt forløb af ki-energien i meridi-ansystemet. Shiatsumassage virker også helbredende og styrkende, og kan anvendes til selvudvikling, da det giver sind og krop jordforbindelse.
" Booking påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 3 x infrarød varmeterapi

Odense V: Holistisk Kurklinik

Oplev smertelindring, afgiftning, udrensning og kalorieforbrænding.
Fungerer næsten som en tur i et solarium, men her er det den indre skønhed og energi, der er i fokus. 30 minutter,
"Udløber ikke pt. Over 100 har købt. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 225,-
værdi:
450,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters TEI-varmebehandling

Odense: Holistisk Kurklinik

Opvarmer musklerne, som giver bedre effekt af stimuleringen • Øget forbrænding, som virker slankende • Øget blod- og lymfecirkulation - affaldsstofferne transporteres dermed mere effektivt væk.
"Værdibeviset har pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide