75 minutters hypnose og NLP

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1300,-,-
62%

Deal fra 4/1-2023

Hellerup: Mind-Rewind.dk

NLP betyder Neuro Lingvistik Programering og fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Hypnose er en bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Er før set på deal til 650,-. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Mind-Rewind.dk deals

Yderligere beskrivelse

Hos Mind-Rewind kan du pt. få ##73% ::62% %% på 75 min. kombinationsbeh. med hypnose og NLP. Betal kun kr. ##349::499%%,- mod normalprisen på kr. 1300,- Har du et ønske om at lave om på gamle vaner, fremme indre ressourcer, få styrket dit selvværd, din visualisering eller din kreative tænkning, fjerne forbier eller traumer eller bare gerne vil af med gamle mønstre såsom vrede, negativitet, hidsighed, underdanighed etc., så kan jeg hjælpe dig......via hypnose og NLP terapi. Om mig: Jeg hedder Maria Louise, har 2 vidunderlige børn og en dejlig kæreste. Oprindelig er jeg uddannet kjoleskrædder, men årsagen til, at jeg idag arbejder som terapeut inden for psyke og sjæl er, fordi det selv har været en utrolig effektiv hjælp for mig og hjulpet mig til at lave kvantespring i mit eget liv. Hypnose: Hypnose er en trancetilstand og vi gør det flere gange om dagen. Ca. hver 1 ½ - 2 timer går vi i lettere trance - f.eks. når vi dagdrømmer eller tilstanden lige før og efter vi har sovet. Det er vigtigt for os at kunne komme i kontakt med vores ubevidste sind, for ellers ville vi slet ikke kunne fungere. Hypnose er en ændret og indadrettet bevidsthedstilstand, hvor man kommer i kontakt med ressourcer og tilstande man normalt ikke er i kontakt med. Energien i det ubevidste sind bliver fokuseret på én ting, i hypnose. Den passerer det bevidste sind. Hypnose er en forsætlig (som er gjort med vilje) frembragt tilstand, som er forskellig fra søvn og vågentilstand. Den er karakteristisk ved forhøjet påvirkelighed. NLP betyder: Neuro: Fordi vi opfatter verden via sanserne og nervesystemet Lingvistik: Fordi vi tænker og udtrykker os via sproget: ord, kropssprog m.m. Programering: Fordi vi bearbejder og strukturer vores indtryk og påvirkninger og desuden rummer tillærte mønstre. NLP psykologi fokuserer på målet og de ressourcer, der skal til for at nå målet. Mange NLP metoder kan med stor fordel anvendes i hypnotisk tilstand, da deres effektivitet forstærkes i trancetilstand.  

Ekstra information

Strandvejen 189, 1 th. 2900 Hellerup31 77 55 51

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1250,-
rabat 72%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: 60 minutters clairvoyance

Hellerup: Mind-Rewind.dk

Clairvoyance betyder klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Som klient får du under behandlingen nogle konkrete råd, som du kan arbejde videre med. Under behandlingen vil du opleve et klarsyn på dit liv.
"Værdibeviset har ingen udløbsdato. Er før set på deal til 475,-. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 420,-
værdi:
700,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters dybdegående massage

Hellerup: Mind-Rewind

- Stimulerer blodcirkulationen og smidiggør musklerne
- Nedbryder og udskiller affaldsstoffer
- Fjerner spændinger og modvirker stress
"P.t. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide